logo
Imprimir
26-05-2023 | 20:15hs
•POLíTICA

Amelló: “El vot a Ciutadans és el vot de la llibertat i seguretat que assegura desallotjar del poder a l'actual quadripartit que ha fet malbé Figueres”

L 'alcaldable liberal, Héctor Amelló, recorda que només CS ha posat els problemes dels ciutadans sobre la taula i ha exercit l'autèntica representació constitucional

"El vot a Ciutadans és el vot de la llibertat i seguretat que assegura desallotjar del poder a l'actual quadripartit que ha fet malbé Figueres". Així s'ha pronunciat l'alcaldable de Ciutadans (CS) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, per a reclamar el vot per a la seva formació. "Figueres ha anat a pitjor i és moment de canviar un govern intervencionista per un govern responsable i polítiques liberals", ha afegit.

Amelló ha indicat que CS és l'únic partit que durant aquest mandat "ha parlat clar a la ciutadania i hem estat els únics que hem posat els problemes dels ciutadans sobre la taula, hem plantejat els problemes de seguretat mentre uns altres miren a un altre costat, hem parlat de com de maltractada està la classe mitjana i els únics que diem les coses pel seu nom, a la delinqüència, delinqüència, a la degradació dels barris, degradació i a la deixadesa de la ciutat, deixadesa".

Per aquestes raons l'alcaldable Amelló ha demanat concentrar el vot constitucionalista en Ciutadans, perquè "els electors socialistes quedaran abandonats per Casellas i el constitucionalisme només està representat per CS, perquè els altres partits ni tenen representació ni en tindran en el següent Ajuntament, i els seus líders manquen de credibilitat i coneixement dels problemes dels figuerencs". Amelló ha remarcat que només Ciutadans ha donat veu al constitucionalisme en aquesta ciutat, "hem estat els únics a parlar castellà en els plens malgrat que ens expulsin, assenyalin o persegueixin, hem estat els únics a exigir neutralitat institucional i els únics a plantar cara als excessos del separatisme, som la garantia de la representació constitucional a Figueres".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206732_amelloelvotaciutadan-e-elvotdelallibertati-eguretatquea-egurade-allotjardelpoderalactualquadripartitquehafetmalbefiguere--1.htm