logo
Imprimir
26-05-2023 | 16:46hs
•POLíTICA

Martínez crida a votar pel 'projecte definit i realitzable' de Junts a Lloret

La formació fixa la seguretat, el manteniment de carrers i la revisió del POUM entre les seves prioritats

L'alcaldable de Junts a Lloret de Mar, Jordi Martínez, ha fet una crida avui a votar pel "projecte definit i realitzable" que té pel municipi. El candidat ha aprofitat la recta final de la campanya per conversar amb els veïns i passejar de nou pels carrers del nucli antic i de diversos barris del municipi per continuar explicant el seu projecte.

Per Martínez, diumenge s'ha de votar per "un equip humà preparat, que s'estima el municipi i que vol portar un canvi de ritme" apostant per mesures factibles, com un pla de xoc per millorar la seguretat o un programa de manteniment d'asfaltatge i de carrers.

La revisió del POUM per definir com ha de ser el Lloret dels pròxims 20 anys i equipaments com ara escoles, zones esportives i industrials, són també algunes de les propietats de Junts a Lloret, que celebrarà l'acte final de campanya al xiringuito Bonito Tu.

Vídeo viral 

D'altra banda, el vídeo que la candidatura de Martínez va fer públic ahir i que ràpidament es va fer viral continua el seu recorregut. Des d'ahir a la nit ja es pot descarregar l'encomanadissa melodia que acompanya el vídeo, la cançó del canvi de ritme a Lloret amb la tornada "ma,ma,ma,ma martinez alcalde serà".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206722_martinezcridaavotarpelprojectedefinitirealitzabledejunt-alloret-1.htm