logo
Imprimir
26-05-2023 | 08:26hs
•POLíTICA

Junts per Ripoll festeja el final de campanya al centre de la ciutat

La formació encapçalada per Manoli Vega porta música, inflables i berenar a la plaça de la Lira

Junts per Ripoll celebra aquesta tarda l’últim acte de campanya abans de la jornada electoral d’aquest pròxim diumenge, 28 de maig. Ho farà amb un esdeveniment col·lectiu a la plaça de la Lira, on a partir de les cinc hi haurà un berenar popular, inflables per als més menuts i la música de DJ Pigey.

Aquest serà el punt final a una campanya electoral que ha de portar la formació a rellevar l’alcaldia, aquesta vegada de la mà d’una Manoli Vega -fins ara regidora de Promoció Econòmica al consistori- que substitueix Jordi Munell al capdavant del grup municipal. “Agafar el relleu d’en Jordi és un repte i un orgull. Dono les gràcies a en Jordi perquè ha cregut en mi i amb la meva estimació per Ripoll. La seva confiança i sobretot la dels vilatans farà que el meu compromís sigui encara més gran”, apuntava Vega en una entrevista a aquest mitjà. 

Pel que fa a la seva línia de treball si és alcaldessa, Vega també es mostrava concisa: “El meu gran projecte és el de treballar pel benestar de les persones: perquè l’activitat econòmica no pari, perquè tothom tingui un habitatge digne. Un Ripoll per viure i per viure’l. Un poble que miri cap al futur. Ara bé, volem continuar desenvolupant grans projectes, és clar, com ara l’espai de la Devesa del Pla o la creació de més polígons industrials que les empreses ja estan demanant, entre d’altres”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206708_junt-perripollfe-tejaelfinaldecampanyaalcentredelaciutat-1.htm