logo
Imprimir
25-05-2023 | 23:24hs
•POLíTICA

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, s'acomiada del plenari després de 12 anys de govern

Martínez ha decidit no optar a la reelecció i ha pronunciat el seu discurs de comiat en el ple municipal de 24 de maig

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera des de l'any 2011, va presidir el seu últim ple com a alcaldessa ahir al vespre. En aquest darrer ple del mandat, Martínez va tenir l'oportunitat de dirigir unes paraules de comiat al plenari, tot agraint la tasca dels seus companys i companyes de govern i de l'oposició. "Com a alcaldessa he tingut el privilegi de compartir aquesta experiència amb un gran equip de regidors i regidores. Cada un del vosaltres heu aportat les vostres visions i perspectives polítiques, enriquint els nostres debats i decisions", va relatar Martínez. "Vull expressar el meu sincer agraïment per la vostra participació activa i el vostre compromís en aquest mandat. Hem debatut idees, defensant les nostres posicions i, en aquest procés, hem construït una visió més completa i plural", va afegir.

Durant el comiat, l'alcaldessa va qualificar aquests tres mandats consecutius com una "etapa llarga i meravellosa". Al mateix temps va voler destacar especialment la complicitat que han forjat com a equip de govern. "Cada membre d'aquest equip ha aportat el seu coneixement, la seva experiència i el seu esforç per donar vida a les polítiques i projectes que han millorat la qualitat de vida dels jonquerencs i jonquerenques". Martínez va dir que gràcies a aquesta actitud proactiva i gràcies a la complicitat que hi ha hagut entre ells han pogut afrontar els reptes sobrevinguts com ara la pandèmia, i altres desafiaments.

Al final de la intervenció també va adreçar unes paraules d'agraïment a tot el personal de l'Ajuntament de la Jonquera. En aquest sentit, va destacar el seu "paper essencial en el funcionament de l'Ajuntament i en la prestació dels serveis a la ciutadania". "Sense aquest treball constant, la implementació de les polítiques i els projectes que hem dut a terme no hauria estat possible".

Així, Sònia Martínez, va tancar els seus 12 anys de mandat, visiblement emocionada i amb la voluntat que la "vocació de servei públic continuï guiant els vostres passos en la pròxima etapa".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206590_-oniamartinezalcalde-adelajonquera-acomiadadelplenaride-pre-de12any-degovern-1.htm