logo
Imprimir
25-05-2023 | 22:22hs
•POLíTICA

Gamarra anima els gironins a fer que el PP sigui 'decisiu' als ajuntaments

Veray es compromet a reforçar la Policia Municipal amb 40 agents més en quatre anys

La secretària general del Partit Popular, Cuca Gamarra, ha fet una crida als gironins per fer que el PP sigui "decisiu" als ajuntaments. Gamarra ha mostrat el seu suport al candidat del partit a Girona, Jaume Veray, i ha demanat als votants "que no són independentistes ni d'esquerres" que apostin pel PP per garantir que tindrà un rol "decisiu" a partir del 28 de maig.
 
Gamarra ha recordat que hi ha gent que votarà "formacions que quedaran fora dels ajuntaments" i ha demanat apostar "pel partit amb més possibilitats" de tenir representació.
 
"És el moment d'unir-nos per ser a tots els plens per defensar una Girona segura i que posi fre a les ocupacions", ha dit Gamarra, que també s'ha compromès, des del Congrés dels Diputats, a impulsar lleis que enforteixin els ajuntaments contra l'ocupació.
 
I és que la seguretat és una de les preocupacions del PP gironí, que treballarà per "un pla de xoc contra la delinqüència".
 
Veray ha assegurat que vol reforçar amb 40 agents la Policia Municipal de Girona en els pròxims quatre anys, incrementar les càmeres de videovigilància en punts estratègics, impulsar patrulles mixtes amb els Mossos d'Esquadra i una unitat dedicada a posar fi a les ocupacions.
 
Millorar a la contractació social
 
En àmbit social, l'alcaldable popular ha expressat la seva "preocupació" pel tercer sector i ha criticat que el govern municipal no hagi executat els acords signats amb relació a la contractació social.
 
Veray ha garantit que treballaran per destinar "el 7% del capítol II dels pressupostos municipals a contractació responsable".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206589_gamarraanimael-gironin-aferqueelpp-iguideci-iual-ajuntament--2.htm