logo
Imprimir
25-05-2023 | 21:55hs
•POLíTICA

Artur Mas dona suport a la candidatura de Junts a Palamós i Sant Joan

L'expresident anima la formació de Trujillo a seguir en la mateixa línia

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha mostrat el seu suport a la candidatura de Junts per Catalunya a Palamós i Sant Joan. Mas va participar dimarts en un acte impulsat per la candidatura de Raimon Trujillo i va animar la formació palamosina a seguir en aquesta línia.

L'acte, celebrat al Santa Mònica, va permetre als assistents conèixer de primera mà els projectes de futur de Junts pel municipi en un format informal i amè, i al mateix temps, compartir una estona amb Mas.

D'altra banda, l'alcaldable Raimon Trujillo va participar també en un debat de candidats de TV Costa Brava en què va valorar la feina peta per Junts en el darrer mandat com "un aprenentatge constant" perquè era una candidatura "totalment nova".

Durant el debat, Trujillo va criticar l'augment de l'IBI i va posar sobre la taula els "problemes endèmics" del municipi: la neteja, la seguretat i l'aparcament. "Estan millors que fa vuit anys?", es va preguntar.

També va criticar la manca de concrecions en alguns dels grans projectes de futur de la vila, com ara el nou hospital o la reforma del passeig.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206588_arturma-dona-uportalacandidaturadejunt-apalamo-i-antjoan-2.htm