logo
Imprimir
24-05-2023 | 10:21hs
•POLíTICA

Eva Trias: «L’Escala necessita un canvi i nosaltres estem preparats»

“Demanarem una auditoria per saber la situació actual, i tot seguit revisarem l’inventari dels béns de què disposem”, avisa la candidata d’Alternativa per l’Escala

L’escalenca Eva Maria Trias lidera la llista Alternativa per l’Escala per a les eleccions municipals d’aquest pròxim diumenge, 28 de maig. L’empresària opina que és el moment de «començar a treballar en temes socials i necessitats reals, deixant de banda polítiques d’aparador». Als comicis d’ara fa quatre anys, un tema burocràtic a l’hora de fer les inscripcions a la junta electoral no va permetre que aquesta formació independent tingués presència a les urnes.

Com està vivint els dies previs a les eleccions de diumenge?

Amb moltes ganes, il·lusió i amb la convicció que la feina ben feta donarà el seu fruit. Estem convençuts que l’Escala necessita un canvi i nosaltres estem preparats.

Durant aquests dies de campanya quins missatges principals li ha fet arribar la ciutadania?

Els principals missatges són la manca de recursos socials, tant per a joves com per a grans, la deficiència de la mobilitat a tot el municipi, la necessitat de dignificar la  trama urbana... En definitiva: hi ha un canvi de prioritats, ara més centrades en les persones.

Com definiria la llista que l'acompanya?

Una candidatura transversal, amb un equip de persones de diferents perfils i àmbits, tant en l'àmbit professional com polític. Som persones al servei de persones.

Si arriba a l'alcaldia, quins són els primers reptes i prioritats que voldria entomar?

Primerament, demanarem una auditoria per a saber la situació actual, i tot seguit revisarem l’inventari dels béns de què disposem. A partir d’aquí, començarem a treballar en temes socials i en necessitats reals, deixant de banda polítiques d’aparador.

L'Escala ocupa el rol que li pertoca en el conjunt de la comarca de l'Alt Empordà o l'ha de reforçar d'alguna manera?

S’hauria de reforçar la mobilitat, la cultura, l’educació, la promoció turística i el comerç de proximitat.

Sota el seu mandat s'espera alguna inversió destacada?

Tenim al cap fer un manteniment de tots els equipaments municipals esportius, educatius i culturals. De moment, però, no ens plantegem grans inversions.

Quin paper hauria de tenir la participació ciutadana en un govern municipal amb vostè al capdavant?

Estarem sempre oberts a propostes i a les necessitats dels escalencs i les escalenques, adaptant-nos a cada moment i a cada situació.

Quina mena de l'Escala s'imagina i voldria veure a mitjà termini?

Un l’Escala de tots i que vetlli per tots tot l’any.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206449_evatria-le-calanece-itauncanviino-altre-e-tempreparat--1.htm