logo
Imprimir
21-05-2023 | 13:57hs
•ESPORTS

Quaranta-un esportistes, equips i entitats gironins, guardonats pel seu joc net en la VII Gala Valors en Acció

L’esdeveniment, que ha tancat els Jocs Emporion d’enguany, també ha servit perquè el Pla de l’Estany hagi donat el relleu al Baix Empordà, escenari de l’edició del 2024

Els Jocs Emporion 2023 han abaixat aquest diumenge al migdia el teló amb la celebració de la VII Gala Valors en Acció a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona. L’esdeveniment premia els esportistes, els equips i les entitats que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en les activitats organitzades durant l’any pels consells esportius de les comarques gironines. 

L’acte ha comptat amb la presència del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià; el president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, Jordi Tarridas, a més de representants de la resta de consells esportius gironins i familiars i amics dels premiats. 

En la seva intervenció, el diputat Jordi Masquef ha destacat: «Des de la Diputació de Girona, apostem fermament per l’educació dels més joves en l’esport. L’esport fomenta l’esforç, la concentració i la disciplina, educa en el respecte a l’adversari i fomenta la creativitat i la cooperació, la feina d’equip. I aquests valors també es poden extrapolar a qualsevol àmbit de la vida».  

Per la seva part, la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià, ha incidit: «Els Jocs Emporion són la gran festa de l’esport de les comarques gironines i les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que es porten a terme durant tot l’any i que estan impulsats per Esportcat». 

Finalment, el president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, Jordi Tarridas, ha assegurat: «Els valors i les emocions viscudes durant els Jocs Emporion 2023 són els que ens agrupen a la Gala Valors en Acció, i ho fan per reconèixer esportistes i equips que han participat a nivell esportiu, però alhora, destacant en actitud i exemplaritat». 

Dels quaranta-un guardons que s’han repartit en la gala d’aquest matí, la majoria (31) han estat els premis Targetes Verdes Valors en Acció per als equips que han obtingut més targetes verdes durant les lligues organitzades pels consells esportius. Els premiats han estat els següents: 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206150_quaranta-une-porti-te-equip-ientitat-gironin-guardonat-pel-eujocnetenlaviigalavalor-enaccio-1.htm