logo
Imprimir
19-05-2023 | 10:36hs
•+ NOTíCIES

Detenen a Salt un home perillós que tenia una ordre internacional de detenció emesa per la Interpol

El detingut era membre d'una important xarxa criminal dedicada al tràfic de drogues des del Marroc fins a Espanya

La Policia Nacional juntament amb els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 8 de maig a la localitat de Salt (Girona) a un fugitiu caracteritzat per la seva perillositat i capacitat d'escapoliment de la justícia. Aquest home era reclamat per les autoritats magrebines en constar-li en vigor una Ordre Internacional de Detenció amb finalitat d'extradició per la presumpta comissió de delictes de tràfic de drogues, falsificació de documents i pertinença a organització criminal.

A principis del mes d'abril gràcies a la informació per part de l'Oficina de la Interpol, els agents van tenir coneixement que el fugitiu podia trobar-se amagat a la ciutat de Girona. Aquesta informació va generar una cooperació dirigida a la localització de l'home i la seva detenció.

Fruit de la investigació entre els diferents cossos policials actuants, es va localitzar l'home en un hotel al municipi de Salt i es va realitzar un dispositiu per tal de detenir-lo. Durant la detenció l'home va presentar resistència i va intentar fugir, però finalment va ser detingut pels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Salt dels Mossos d'Esquadra.

El detingut va passar a disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 3 de l'Audiència Nacional. Així mateix, la Brigada Provincial d'Estrangeria de la Policia Nacional ha incoat un expedient d'expulsió al detingut per trobar-se en situació irregular. L'Autoritat Judicial competent va decretar l'ingrés a presó provisional per garantir l'extradició del detingut al Marroc.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/205989_detenena-altunhomeperillo-queteniaunaordreinternacionaldedetencioeme-aperlainterpol-1.htm