logo
Imprimir
18-05-2023 | 13:00hs
•BESALú, VILA COMTAL

L'Herbesalú, les Nits de Circ i la piscina municipal, protagonistes de l'estiu a Besalú

Entre juny i agost hi ha previstes moltes activitats musicals, esportives i casals per a la mainada

L'Herbesalú, les activitats a la piscina municipal o les Nits de Circ seran algunes de les propostes més destacades de l'agenda de Besalú per aquest estiu.

Durant el mes de juny, la vila comtal acollirà iniciatives com la Mostra Dansa't (10 de juny), un concert de Cantabile a la Capella de Sant Martí (11 de juny), la revetlla de Sant Joan amb un tribut a Abba o l'Herbesalú, la tarda dedicada a les herbes de la ratafia el 25 de juny.

Pel que fa a la música, durant tot l'estiu també hi ha previstes audicions de sardanes, la Música als Balcons (16 de juny) o el festival de Música als Masos (8 de juliol).

Pel que fa a la piscina municipal obrirà el dia 3 de juny i durant tot el juliol i l'agost a la tarda acollirà la bibliopiscina. A més, el 9 de juliol s'hi farà el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

En l'apartat esportiu, també destaca la ruta en BTT entre Besalú i l'Escala (9 de juliol); la marxa Transpirenaica (14 i 15 de juliol; el campus de futbol o el campus esportiu d'estiu.

Per la mainada també hi ha previst el casal d'estiu El Taller i el de l'Esplai de Sant Vicenç, per exemple.

I ja a l'agost, l'acte més destacat de l'agenda besaluenca serà la nova edició del festival Nits de Circ, que porta el millor circ en una carpa descoberta als Jardins del Molí del 9 al 12 d'agost, a més de l'Aquesta nit, Besalú, una proposta d'Excalibur al centre històric el 2, 9, 16, 23 i 30 d'agost.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/205846_lherbe-alule-nit-decircilapi-cinamunicipalprotagoni-te-dele-tiuabe-alu-2.htm