logo
Imprimir
17-05-2023 | 12:57hs
•ESPORTS

Stefi Batlle, nova CEO del Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona ha experimentat un gran creixement en les darreres temporades i ara mateix ja compta amb gairebé 130 persones

Stefi Batlle es converteix en la nova CEO del Bàsquet Girona. D'ara endavant assumeix la direcció general del club després d'haver-ne format part des del 2016. Actualment, era una de les integrants del comitè de direcció de l'entitat, compaginant el càrrec amb el de cap de comunicació i marketing.

Amb més de 15 anys d'experiència en el món de l'esport, ha estat project manager en diferents projectes de Bonus Sports Marketing i cap de marketing i comunicació de Marc Gasol i el Bàsquet Girona. Durant aquest curs, s'ha estat formant amb un màster en Program Management Development a ESADE amb l'objectiu de fer-se càrrec de la direcció.

El Bàsquet Girona ha experimentat un gran creixement en les darreres temporades i ara mateix ja compta amb gairebé 130 persones. L'evolució s'ha fet notar en categoria sènior, després de l'ascens a l'ACB, però també ha vist incrementada la xifra jugadors i jugadores de base amb la incorporació dels equips femenins i l'equip en cadira de rodes.

DECLARACIONS

Marc Gasol, president del Bàsquet Girona: "Ho valoro molt positivament perquè l'Stefi fa anys que treballa al club i ha crescut moltíssim. La seva importància dins del club i el seu impacte ha estat sempre molt positius."

"Vam començar a tenir la idea que ella potencialment podia ocupar aquest càrrec. Vam decidir formar-la a ESADE i vam explicar-li el camí que volíem seguir. Ella va agafar el repte amb molta ambició: ha treballat sempre amb un compromís molt gran i viu el club d'una forma molt especial. Té el coneixement, la capacitat i el lideratge necessari com per afrontar aquest repte amb molt d'optimisme i il·lusió."




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/205723_-tefibatllenovaceodelba-quetgirona-1.htm