logo
Imprimir
15-05-2023 | 16:08hs
•POLíTICA

Jordi Martinez proposa un pla plurianual de manteniment i asfaltat de carrers

Fenals, Roca Grossa, Mas Baell-Can Carbó o el nucli antic són alguns dels barris més descuidats

L'alcaldable de Junts, Jordi Martinez, acompanyat dels membres del seu equip ha presentat al llarg d'aquests primers dies de campanya "un pla plurianual de manteniment i asfaltat de carrers". Amb una visita a diferents barris del municipi, Fenals, Roca Grossa, Mas Baell-Can Carbó i el nucli antic, l'alcaldable ha fet evident la manca d'inversió i de previsió en el manteniment no només de l'asfalt sinó també de mobiliari urbà.

Martinez, en el cas de Fenals va comentar que els veïns estaven cansats de promeses incomplertes i que se sentien els abandonats per aquest ajuntament. Per Marinez, això no pot ser no, poden haver-hi ciutadans de primera i de segona i és per això que proposa una planificació, un pla plurianual per cobrir aquestes mancances. A més en el cas de Fenals, Martinez, anuncia "dignificar la zona del passeig, jardineria, senyalística, mobiliari urbà els elements necessaris per tornar a convertir el passeig en una joia de la corona de Lloret com ja va ser". Pel que fa a Mas Baell-Can Carbó, Martinez que s'ha reunit amb veïns del barri ha recollit la seva petició de fer arribar la línia de bus urbà fins al punt més alt del barri.

La Campanya continua
Els veïns del nucli antic de Lloret s'han despertat aquest matí amb una pancarta d'uns sis metres d'allargada on per primera vegada es poden veure els rostres de tots els membres de l'equip en una mateixa lona. Així la llista de Martinez que incorpora persones de diferents barris ja han començat a presentar en els seus sectors les propostes programàtiques de cada lloc.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/205470_jordimartinezpropo-aunplaplurianualdemantenimentia-faltatdecarrer--1.htm