logo
Imprimir
03-05-2023 | 14:12hs
•PLA DE L'ESTANY

El pianista Moisés P. Sánchez ofereix diumenge el segon concert de la seva residència artística a l’Auditori de Banyoles

Dotze anys i mil experiències després, el pianista i compositor revisitarà el seu projecte Dedication

El pianista i compositor Moisés P. Sánchez, artista resident de l’Ateneu – CMEM 2023, tornarà a trepitjar l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu de Banyolesa presentant el seu segon concert, Dedication II, acompanyat del contrabaixista Toño Miguel, el percussionista Borja Barrueta i el saxofonista tenor Javier Vercher. El concert es farà diumenge 7 de maig a les 6 de la tarda i les entrades estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Dedication II neix d’un projecte anterior, Dedication, que el quartet va gravar l’any 2010 a Nova York. Ara, 12 anys i mil experiències després, tornen a reunir-se amb la mateixa formació per bolcar la seva evolució i tot el que han après i desaprès. Posaran al dia les nou composicions que conté l’àlbum original, on es podrà observar un jazz magistral amb improvisacions de cada un dels intèrprets. 

Moisés P. Sánchez és un músic amb un llenguatge propi ple de vitalitat i originalitat. Les seves creacions trenquen fronteres entre els diversos gèneres musicals i sorprenen tant en la improvisació, com els arranjaments i l’harmonia. És un músic inquiet i amb una gran capacitat tècnica, que a través de l’exploració permanent crea combinacions sorprenents entre el rock simfònic, la música clàssica, la música contemporània i el jazz. 

Compta amb set discs editats, reconeguts tots ells per la crítica i l’audiència. El 2019 va estar nominat als Grammy Latino pel seu disc Unbalanced. 

En aquesta tretzena edició de la residència artística, Joventuts Musicals de Banyoles aposta per la proposta renovadora de Moisés P. Sánchez que oferirà un programa mitjançant el qual l’artista mostrarà la seva identitat musical i les seves diverses facetes artístiques. En el primer concert, dut a terme el 18 de febrer, va interpretar Bach (Re)Inventions, una proposta amb un llenguatge clàssic propi. En aquest segon concert, presentarà la seva cara més jazzística; i el 23 de setembre, acompanyat de la cantant Cristina Mora, mostrarà la seva faceta més tradicional i d’arrel.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/204278_elpiani-tamoi-e-p-anchezofereixdiumengeel-egonconcertdela-evare-idenciaarti-ticaalauditoridebanyole--2.htm