logo
Imprimir
26-04-2023 | 11:45hs
•EL RIPOLLèS

El ple de Ripoll aprova el contracte pels serveis de neteja dels edificis municipals

La darrera sessió del mandat va donar el vistiplau al plec de clàusules que en regiran l'adjudicació

El ple de Ripoll ha aprovat la contractació dels serveis de neteja dels edificis i dependències de l'Ajuntament. La darrera sessió d'aquest mandat va donar el vistiplau, només amb els vots en contra del grup d'Alternativa per Ripoll-CUP, de l'expedient de contractació del contracte de serveis de neteja dels edificis municipals, mitjançant el procediment obert subjecte a regulació harmonitzada, per tal d'adjudicar aquest contracte a l'oferta més avantatjosa amb diversos criteris d'adjudicació.

També van quedar aprovats el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions que regiran en l'adjudicació i execució de l'esmentat contracte, amb un pressupost màxim de licitació anual de 338.896,42 euros més 71.168,25 d'IVA, i una durada de contracte de quatre anys, prorrogable de forma expressa i per mutu acord de les parts fins a un màxim d'un any més.

En la mateixa sessió, també es va aprovar inicialment una modificació de crèdit en la modalitat de suplement de crèdit per 20.750 euros. Es finança mitjançant baixes de crèdits no compromesos d'altres aplicacions del pressupost de despeses, així com romanent de tresoreria per a despeses generals disponible. Es descriuen com estudis i treballs tècnics (Administració General) i despeses diverses de festes populars. Es va aprovar amb l'abstenció d'ERC i el PSC i va votar-hi en contra el regidor no adscrit Joaquim Colomer.

A més, el ple va resoldre disposar l'adhesió del municipi a l'acord marc de subministrament d'uniformitat de policia local i vestuari de brigada municipal, amb destinació a les entitats locals de Catalunya. Així, s'aprovava l'autorització i disposició d'una despesa de 5.849,60 euros per a diversos béns com ara camises, pantalons o jaquetes.

En aquest darrer ple del mandat no hi va haver dictàmens de les àrees de Serveis al Territori, Serveis a les Persones ni Projecció Econòmica, ni tampoc mocions presentades pels grups municipals.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203722_elplederipollaprovaelcontractepel-ervei-denetejadel-edifici-municipal--1.htm