logo
Imprimir
24-04-2023 | 12:16hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles obre la convocatòria d'ajudes del programa de casals 'Lleure per a Tothom'

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 22 de maig

L'Ajuntament de Banyoles ha obert avui la convocatòria de sol·licitud d'ajudes per al programa Lleure per a Tothom que vol facilitar l'accés de les famílies als casals d'estiu. Dins el programa, s'oferiran deu casals d'estiu per a infants i joves des d'I3 fins a 4rt d'ESO i dos més per a infants i joves amb TEA. Les sol·licituds per accedir al programa Lleure per a Tothom es podran presentar fins al proper dilluns 22 de maig.

Lleure per a Tothom és una proposta de lleure creada de manera compartida per l'Ajuntament de Banyoles i les entitats educatives que es comprometen a fer del lleure un espai obert, participatiu, inclusiu i a l'abast de tothom. Dins del Lleure per a Tothom, s'hi inclouen aquest any deu casals d'estiu diferents, amb diferents temàtiques i centres d'interès i per a diferents edats, amb propostes per a nens i nenes des de P3 fins a 4rt d'ESO. Al programa, hi participaran aquest any els Museus de Banyoles, l'Escola Municipal de Música i l'Aula de Teatre, la Coordinadora de Lleure, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany, Un Salt al Circ, la Fundació Estany, la Fundació Autisme Mas Casadevall i l'Escola de Natura.

Dins la programació dels casals d'estiu, hi haurà també dos casals per a infants i joves amb Trastorn de l'Espectre Autista que seran gestionats per la Fundació Autisme Mas Casadevall i la Fundació Estany.

Tots els usuaris i usuàries dels casals inclosos en el programa Lleure per a Tothom, podran optar a la beca del programa, excepte els usuaris del casal de la Fundació Autisme Mas Casadevall, que ja incorpora una beca en el preu.

L'Ajuntament de Banyoles preveu destinar 10.000 euros al programa de beques i aportar 15.000 euros més per a la formació de les entitats organitzadores dels casals i per a monitoratge específic per a infants amb necessitats especials.

Les sol·licituds per accedir a les beques del programa Lleure per a Tothom es poden presentar fins al proper dilluns 22 de maig. Les famílies que no superin els llindars econòmics establerts a les bases podran gaudir d'un percentatge de descompte en el preu del casal, per un màxim de quatre torns, d'acord amb el nivell d'ingressos anual de la unitat familiar.

Per presentar les sol·licituds i també per a les inscripcions als casals d'estiu, es poden fer de forma presencial a l'Oficina Jove Cal Drac. L'horari és de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 2 del migdia i de 4 a 6 de la tarda. També es podrà fer la sol·licitud de beca a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat).

Pel que fa a les inscripcions als casals d'estiu, es poden fer també a través de les entitats organitzadores. Tota la informació referent al programa està disponible a la pàgina web www.plaestanyjove.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203434_banyole-obrelaconvocatoriadajude-delprogramadeca-al-lleureperatothom-1.htm