logo
Imprimir
23-04-2023 | 13:04hs
•LLEIDA

Voluntaris CaixaBank entreguen 300 roses de Sant Jordi a gent gran i persones amb discapacitat de Lleida

A les Terres de Ponent, s’entregaran roses a 4 residències i fundacions de Palau d’Anglesola, Torrefarrera, Alcoletge i Torreserona

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació de Voluntaris CaixaBank a Lleida ha entregat més de 300 roses solidàries elaborades pels usuaris de entitats socials i centres ocupacionals de Catalunya, a 4 residències de gent gran i persones amb discapacitat.

En concret, els voluntaris han entregat roses a Ca la Cileta al Palau d’Anglesola, als centres d’Aspamis a Torrefarrera i Alcolete, i a Icad a Torreserona.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha afirmat sentir-se “orgullós del compromís, l’esperit de solidaritat i l’extraordinari suport del voluntariat CaixaBank a col·lectius com els de la gent gran o amb discapacitat”. A més, ha destacat la gran tasca que fan fundacions com Ampans per a la inclusió de persones amb algun grau de discapacitat.  

      Voluntariat CaixaBank

Voluntariat CaixaBank és una de les majors iniciatives de voluntariat a Espanya. Amb una trajectòria de més d'16 anys, la associació està formada per empleats i exempleats del Grup CaixaBank i de la Fundació "la Caixa", així com amics, familiars, clients de CaixaBank i totes aquelles persones que vulguin participar en activitats solidàries.

En l'últim any, gràcies a la labor conjunta amb 1.991 entitats socials, prop de 14.000 voluntaris han ajudat més de 482.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l'educació, la digitalització, l'acompanyament a persones vulnerables i el medi ambient, entre d'altres.

El foment del voluntariat corporatiu és una de les línies d'actuació de CaixaBank. Per a l'entitat, aquesta és una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l' activitat financera, ofereix serveis i solucions per a entitats socials i persones en situació de vulnerabilitat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203383_voluntari-caixabankentreguen300ro-e-de-antjordiagentgraniper-one-ambdi-capacitatdelleida-2.htm