logo
Imprimir
21-04-2023 | 16:17hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú aposta per la cultura durant aquest trimestre

La vila comtal s'omple d'activitats culturals com visites guiades, exposicions o propostes de dansa i música

La cultura prendrà Besalú durant aquest mes i els dos propers en el marc de la campanya "Besalú és cultura". D'abril a juny, la vila comtal s'omple d'activitats culturals com ara visites guiades, exposicions o la celebració de Sant Jordi aquest cap de setmana.

L'Ajuntament de Besalú ha posat en marxa la campanya "Besalú és el que tu vols" per impulsar els punts forts de la vila comtal, com el comerç o la cultura d'una forma diversificada. La campanya de promoció econòmica es fragmenta en quatre àmbits i dins l'etiqueta genèrica "Besalú és el que tu vols" es desplegaran quatre propostes trimestrals: Besalú és cultura, Besalú és turisme, Besalú és esport i Besalú és comerç.

Durant aquest primer trimestre de la campanya, la cultura serà la protagonista,des de la celebració de SAnt Jordi aquest diumenge a activitats com les visites guiades a Sant Pere, el campanar i Sant Vicenç, la mostra Dansa't o espectacles de circ, el Música als Balcons o audicions d'instruments de l'institut escola o l'Escola de Música.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203218_be-aluapo-taperlaculturadurantaque-ttrime-tre-2.htm