logo
Imprimir
21-04-2023 | 12:19hs
•BESALú, VILA COMTAL

Nits de Circ portarà a Besalú nou atraccions internacionals amb l'acrobàcia aèria com a protagonista

Se celebrarà del 9 al 12 d'agost als Jardins del Molí i hi participaran 24 artistes d'onze països

Nits de Circ tornarà aquest estiu a Besalú amb 24 artistes internacionals d'onze països. Del 9 al 12 d'agost oferiran nou atraccions de circ amb les acrobàcies aèries com a grans protagonistes, per convidar el públic a "aixecar els ulls" cap a la carpa de circ sense sostre del Nits de Circ, ha explicat el seu responsable, Genís Matabosch. 

"Les atraccions aèries, com les cintes aèries, els funàmbuls o els trapezis volants tenen una gran plasticitat i veure'ls a l'aire lliure, sota les estrelles, ho fa diferent", explica Matabosch.
I és que Nits de Circ transcorre en un circ complet però sense sostre, sota les estrelles. Es tracta d'un mecano gegant que inclou volt de pista, grada de butaques, escenari amb llotja per l'orquestra i cúpula.

Circ d'alta qualitat 

L'espectacle inclou més atraccions i països participants que en les dues primeres edicions, amb primeres figures dels grans circs mundials.

Per al Nits de Circ 2023 s'ha dissenyat un espectacle totalment nou, sense entreacte, d'una hora i mitja de durada que, amb l'acompanyament en directe dels músics de la Paris Circus Orchestra, oferirà fins a nou atraccions internacionals: temeraris funàmbuls a gran alçada, recordistes mundials d'equilibri cos a cos, arriscats llançadors de ganivets, arriscats salts al trapezi volant, artistes revelació dels malabars de rebot, genis de l'humor sense paraules, vols amb cercles i cintes aèries a vuit metres del terra i acròbates de força inversemblant.

Aquest espectacle "totalment ideat per als Nits de Circ", explica Matabosch, es veurà als Jardins del Molí de Besalú, al peu de Circusland. "Nits de Circ per Besalú és un dels pilars turístics de la vila a l'estiu", ha explicat el segon tinent d'alcalde de Besalú, German Mas.

La producció circense s'instal·larà de nou als horts, "un espai que la Circus Arts Fundation va redescobrir com a espai cultural i que cada estiu rebrota gràcies al circ".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203216_nit-decircportaraabe-alunouatraccion-internacional-amblacrobaciaaeriacomaprotagoni-ta-1.htm