logo
Imprimir
20-04-2023 | 14:45hs
•BAIX EMPORDà

Àngel Vila serà el candidat del Partit Popular a Palafrugell el 28 de maig

Molt implicat en les entitats socials, vol treballar per potenciar "el dinamisme" del municipi

Àngel Vila de la Peña serà el candidat del Partit Popular a Palafrugell a les eleccions municipals del 28 de maig. Vila, molt implicat en diverses entitats del municipi, assegura que es presenta "per liderar un equip i per servir tot el poble de Palafrugell" i treballar perquè sigui líder a la comarca i la província.

"Palafrugell és molt dinàmic i molt divers", ha dit amb ganes de cotinuar el dinamisme industrial, turístic, cultural i gastronòmic del municipi, amb tots els seus nuclis. Vila ha explicat que s'ha de continuar en la línia engegada en termes de turisme i cultura, aprofitar més el port de Palamós per a la indústria local i "consolidar la seguretat i l'habitatge, el fet de poder viure amb comoditat, seguretat i il·lusió".

"Hem de millorar al màxim el que no s'ha fet bé en temes de viabilitat, seguretat o comunicació, Palafrugell ha de continuar essent líder a la comarca i ho està deixant de ser", ha dit Vila, assenyalant que a més de tenir en compte els diferents nuclis palafrugellencs, també cal treballar en col·laboració amb municipis propers, com Begur o Mont-ras.

Vila, de 63 anys, s'ha dedicat als sectors de l'hostaleria i les obres públiques i residencials professionalment. Ha estat disset anys president del comitè d'empresa i del comitè de seguretat d'una empresa d'àmbit estatal.

A Palafrugell, va ser cofundador de Protecció Civil i de l'associació de veïns del carrer Ample. Col·labora amb la Creu Roja, Càritas, el Banc dels Aliments i el Banc de Sang, i de fet, es considera "un enamorat de la gestió humana i social".

El president provincial del PP, Jaume Veray l'ha presentat aquest matí en un acte a la plaça de Can Mario, justament destacant la seva forta implicació social a Palafrugell. "És una persona que ve a treballar pel poble, per Palafrugell i tots els palafrugellencs", ha destacat Veray, que remarca que fa molt temps que coneix a Vila i que "poder-lo presentar com a cap de llista dona un plus a la candidatura de Palafrugell".

 

 

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/203088_angelvila-eraelcandidatdelpartitpopularapalafrugellel28demaig-2.htm