logo
Imprimir
27-03-2023 | 20:55hs
•POLíTICA

Sílvia Paneque presenta la seva candidatura dimecres 29

L'acte serà a les 7 de la tarda a l'hotel Ultònia de Girona

L'Hotel Ultònia de Girona acull aquest dimecres 29 la presentació de la candidatura que acompanyarà l'alcaldable socialista Sílvia Paneque a les eleccions municipals del 28 de maig. L'acte és una presentació oberta al públic de la candidatura del PSC de Girona amb la plataforma Gironins Pel Canvi, amb qui va en coalició als comicis.
 
Al darrere de la plataforma hi ha un grup de gironins que es defineixen com a ciutadans "preocupats per l'estat de la ciutat i la falta de progrés i d'oportunitats", que consideren que el canvi és representat per la candidata socialista, Sílvia Paneque, que intervindrà en l'acte juntament amb els primers de la llista.
 
Durant aquest març s'ha constituït la direcció de la plataforma Gironins Pel Canvi i s'han portat a terme diferents reunions sobre temàtiques concretes per col·laborar amb el programa de la candidatura de Sílvia Paneque.
 
Entre els integrants de la plataforma hi ha diverses persones, com Pere Parramon, Cristina Cots, Maxi Fuentes o Carla Aguilera, que aniran a les primeres posicions de la llista del PSC.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/201393_-ilviapanequepre-entala-evacandidaturadimecre-29-2.htm