logo
Imprimir
25-03-2023 | 15:12hs
•POLíTICA

El PP presenta Antonio Àvila com a candidat a l'alcaldia de Cassà

L'alcaldable popular proposa abaixar l'IBI i reforçar el cos de policia i la brigada de neteja

El Partit Popular ha presentat avui Antonio Àvila, el seu candidat a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Àvila, de 49 anys, liderarà la candidatura dels populars als comicis del 28 de maig.
 
"Aportaré que la gent m'entengui, la gent ja em parla i sé el que vol", ha assegurat l'alcaldable, que afirma que des de fa anys es queixa de la manca de parcs, locals per joves o un bar per la gent gran.
 
Entre les seves apostes per Cassà, Àvila ha destacat les seves propostes per abaixar l'IBI i l'impost de circulació i ampliar el cos de policia i la brigada de neteja. Així mateix, el número 1 del PP de Cassà també proposa no incrementar més les zones blaves del municipi i no implantar la recollida de residus porta a porta.
 
A més, també planteja buscar un terreny per a fer un camp de futbol, millorar els parcs infantils, crear un circuit de gimnàstica i facilitar l'obertura de locals per al jovent.
 
Casat, amb dos fills i un net, ha treballat en sectors com la metal·lúrgica i la construcció i ha tingut negocis hostalers. Després de cantar durant tretze anys en un grup de rumba, actualment té un espectacle de karaoke per a càmpings, casaments o comunions.
 
En la seva presentació, ha estat acompanyat pel president provincial, Jaume Veray. "Estem encantats de presentar llista a Cassà, és una idea que hem tingut sempre d'obrir el partit i anar incorporant gent", ha declarat.
 
S'ha mostrat satisfet del "fitxatge" d'Àvila, que "fins ara no havia fet el pas d'entrar en política". "El que volem és que els nostres candidats treballin pel poble, estiguin pel dia a dia per intentar solucionar els problemes reals dels veïns", ha conclòs.
 

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/201332_elpppre-entaantonioavilacomacandidatalalcaldiadeca-a-2.htm