logo
Imprimir
23-03-2023 | 18:05hs
•POLíTICA

Ramon Luque encapçalarà la candidatura de Junts per Hostalric

El candidat ha demanat la reobertura del parc de bombers de Sant Feliu de Buixalleu, i s'ha compromès a crear una regidoria d'entitats i a millorar el manteniment de l'espai urbà

Ramon Luque s'ha presentat com a candidat de Junts per Hostalric en un acte celebrat al Centre Cultural Polivalent Serafí Pitarra, que ha comptat amb les intervencions de la presidenta de Junts i del Parlament, Laura Borràs, i de l'exsecretari d'Estratègia Territorial i Agenda Urbana del Govern, Xavier Fornells

Luque s'ha mostrat molt preocupat per la sequera i el risc d'incendis. En aquest sentit, ha dit que farà "tot el possible per garantir l'abastament d'aigua al poble", preveient que, encara que plogui, pot haver-hi restriccions. "Hem estat ja molt a prop de les restriccions d'aigua a Hostalric, i la cosa anirà a pitjor". Relacionat amb la sequera, el candidat ha dit que "l'entorn natural d'Hostalric és un polvorí perquè està tot sec". L'alcaldable de Junts ha dit que la primera carta que enviarà si és proclamat alcalde serà "al conseller d'Interior, per demanar-li la reobertura del Parc de Bombers de Sant Feliu de Buixalleu, ja que tenir-lo tancat, amb l'estiu que ens espera, és una temeritat".

El candidat de Junts per Hostalric ha proposat la creació d'una regidoria d'entitats i la creació d'un Consell de Poble, que serà "un òrgan representatiu de tothom, complementari al ple municipal i amb capacitat de decisió, que servirà per proposar, debatre i decidir sobre qüestions rellevants".

Ramon Luque també ha parlat de les subvencions i ha promès la creació d'un equip de seguiment "perquè no s'escapi ni una i per resseguir tot el procés". També ha fet referència a la revitalització dels edificis i sales municipals, a la gent gran i als joves.

Finalment, Luque ha anunciat que no tancarà acords ni pactes amb cap altra candidatura fins que l'electorat d'Hostalric "decideixi amb el seu vot, el 28 de maig, des d'on hem de treballar. Allà on ens posin ens estarem els quatre anys".

La presidenta de Junts i del Parlament, Laura Borràs, ha dit del candidat que "és una persona compromesa amb les causes solidàries i amb la independència de Catalunya. He treballat amb ell al Parlament, el conec i sé que no decebrà la gent d'Hostalric".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/201105_ramonluqueencapcalaralacandidaturadejunt-perho-talric-1.htm