logo
Imprimir
21-03-2023 | 16:25hs
•LLEIDA

Més de 100.000 articles donats per empreses a entitats socials gràcies al programa ‘ReUtilitza'm’ de CaixaBank

A Catalunya, s'han donat més de 23.000 articles a 160 entitats socials. A Lleida, s’han realitzat lliuraments de material a organitzacions com Càritas Lleida, Fundació Alosa, Ajuntament Torres de Segre, Fundació Jericó, entre altres

El programa ‘ReUtilitza'm’ de CaixaBank ha superat en tres anys els 100.000 articles donats per empreses a entitats socials. Des del 2020, aquesta xarxa empresarial de solidaritat ha impactat sobre més de 600 entitats socials de tot el país, que han pogut renovar el seu mobiliari, els equips informàtics o el material d'oficina gràcies a l'impuls solidari de mig centenar d'empreses i a la infraestructura creada per l'entitat financera. En concret, a Catalunya, 160 entitats socials han rebut més de 23.000 donacions.

A causa de l'excel·lent acolliment del programa, CaixaBank ha donat un nou impuls a aquesta iniciativa i ha llançat una plataforma des de la qual empreses donants i entitats socials beneficiàries podran connectar i gestionar directament les donacions de material i la seva recollida. La web (cabkreutilizame.com/ca/), que constitueix un important pas per incrementar l'abast d'aquest programa d'economia circular, ja està operativa i accessible per a qualsevol empresa o entitat, sigui o no client de CaixaBank.

Gràcies a aquest programa, s'han realitzat lliuraments de material reutilitzable a entitats socials com Càritas, Banc d'Aliments, AECC, Creu Roja, o Projecte Home, així com a nombroses organitzacions d'àmbit local, entre les quals figuren algunes com Càritas Lleida, Fundació Alosa, Ajuntament Torres de Segre, Fundació Jericó, entre altres.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/200840_me-de100000article-donat-perempre-e-aentitat-ocial-gracie-alprogramareutilitzamdecaixabank-3.htm