logo
Imprimir
16-03-2023 | 12:32hs
•POLíTICA

El regidor de Cs Cristobal Posadas serà el candidat del PP a Palamós

"Tenim la vàlua per poder tenir representació al poble i posar Palamós on es mereix", ha destacat l'alcaldable

Cristobal Posadas serà el candidat a l'alcaldia de Palamós pel Partit Popular. Posadas, de 52 anys, és des del 2019 regidor de Ciutadans a l'Ajuntament palamosí i a partir d'ara liderarà la candidatura dels populars per a les pròximes eleccions municipals.

El candidat és tècnic en prevenció de riscos laborals i delegat en protecció de dades. Va néixer a Madrid, però fa més de trenta anys que viu al Baix Empordà.

"Tinc una idea concreta del Palamós que vull i tenia clar que en aquestes eleccions havíem de sumar forces, però això no va poder ser amb el meu anterior partit. Vam decidir que era la millor opció presentar-me jo amb les meves idees, la meva manera de fer i amb el meu equip, que tindrà molta empenta per fer un canvi en positiu i per tenir representació al municipi", ha dit Posadas. 

"Tenim la vàlua per poder tenir representació al poble i posar Palamós on es mereix", ha dit Posadas, que s'ha presentat avui en un acte a la biblioteca Lluís Barceló i Bou.

Posadas ha estat acompanyat pel president provincial del PP, Jaume Veray. Veray ha destacat els anys d'experiència de Posadas i l'ha posat com a exemple del que ha intentat el partit en els darrers dos anys, d'obrir-se per acollir gent que en un altre moment havia optat per altres opcions polítiques.

"Des del Partit Popular estem encantats, no és l'únic regidor que passa d'una altra formació a la nostra, però és simptomàtic que a Palamós, una ciutat important del Baix Empordà, en Cristobal hagi fet el pas", ha afirmat, ha dit agraint-li la confiança i posant-se a la seva disposició per treballar per "aconseguir el millor resultat possible".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/200392_elregidordec-cri-tobalpo-ada-eraelcandidatdelppapalamo--2.htm