logo
Imprimir
12-03-2023 | 18:59hs
•ESPORTS

Aguilera i Villaret s’imposen al quart Open BTT de La Jonquera

El municipi alberenc ha captat l’interès del BTT gironí aquest diumenge a través d’una prova que ha aplegat prop de 300 ciclistes d’arreu del territori

La Jonquera i el seu entorn natural s’han convertit aquest diumenge en el punt neuràlgic del ciclisme BTT a la demarcació gironina, amb la celebració d’una quarta edició de l’Open BTT Girona-La Jonquera que ha aplegat al voltant de 300 esportistes. Entre els quals han destacat Pau Aguilera i Esther Villaret, que s’han imposat en categoria Elit, mentre que Pau Viladelbosch (TerBikes-Baix Ter) ha estat el corredor sub-23 més ràpid. El podi també ha tingut representació local, ja que el corredor de Cabanes Gerard Blanch (Radikal Bikes), guanyador de les anteriors edicions, ha estat segon en Elit, mentre que la jonquerenca Júlia Pujol (TerBikes-Baix Ter) també ha pujat al segon calaix més alt. La competició, organitzada pel club esportiu Tramuntana X-Trem i l'Ajuntament, ha clos l’edició amb sensacions satisfactòries, tal com destaca Jep Coromines, organitzador: “La valoració és molt positiva: fa quatre anys, quan vam iniciar aquesta aventura, no ens pensàvem arribar en aquest nivell”. L’evolució de la cursa fa que es treballi per un canvi de recorregut immediat, un fet que anirà acompanyat d’un “pas endavant” de la mà de la Federació Catalana de Ciclisme, que vol potenciar el campionat. “També cal remarcar l’esperit transfronterer que tenim des de l’organització i l’Ajuntament, que s’ha traduït amb representants de la Catalunya del Nord que tenen un gran nivell”, afegeix Coromines.

CLASSIFICACIÓ OPEN BTT Girona-La Jonquera. La prova ciclista ha tingut els següents guanyadors i guanyadores:

Per consultar totes les classificacions, entre els quals els resultats de la Kids Cup i les categories de formació, podeu accedir al web de la Federació Catalana de Ciclisme. Després d’haver passat per la Jonquera i anteriorment per Vilajuïga (5 de març), l’Open BTT continuarà el seu recorregut a Castell d’Aro (16 d’abril), Quart (7 de maig) i Sant Hilari de Sacalm (3 de juny).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/200036_aguileraivillaret-impo-enalquartopenbttdelajonquera-1.htm