logo
Imprimir
11-03-2023 | 16:19hs
•POLíTICA

Dolors Barceló vol una candidatura amb “ambició”

La candidata de Junts per Castelló-Empuriabrava es va presentar ahir com a candidata a l’alcaldia en un acte que va tenir lloc a la Sala Gòtica

La número u de Junts per Castelló-Empuriabrava, Dolors Barceló, es va presentar ahir com a candidata de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig a la Sala Gòtica, a través d’un acte on va destacar que el municipi ha de fer “un salt qualitatiu”. Durant la seva intervenció, Barceló va destacar alguns dels eixos vertebradors del programa, que s’anirà desgranant properament. Així, un dels projectes cabdals és la remodelació dels ponts d’Empuriabrava mitjançant un projecte complet i global.

Barceló va subratllar que un dels atributs que defineix la seva candidatura és “l’ambició”, un factor que ha de resseguir el transcurs de l’equip si arriba a l’alcaldia: “El que volem és aconseguir projectes globals, ambiciosos, que transformin el municipi”. A més, la candidata també va explicar de manera detallada l’interès de la candidatura pel centre històric, per tal de potenciar elements com la mobilitat o el comerç d’aquesta zona. 

La seguretat, prioritària

Barceló va fer èmfasi a la necessitat d’enfortir la seguretat, quelcom “indispensable i innegociable”. Així, la candidata va explicar que cal un pla de xoc per a la prevenció dels assalts als habitatges i ajudar els propietaris afectats amb una oficina de proximitat que els escolti. “Cal proximitat i solucions tècniques ràpides i àgils, cal implicació política”, va afegir Barceló, que d’altra banda també es va referir com a actiu diferencial al fet que els joves el poble “tornen a casa” un cop han acabat la seva formació.

Castelló ha de ser un “reclam”

Entre altres autoritats, Barceló va estar acompanyada per l’exconsellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Lourdes Ciuró, que va destacar que amb la candidata de Junts al capdavant el municipi tindrà “moltes més oportunitats” i ha de ser un “reclam” de la comarca de l’Alt Empordà. “Gràcies pel pas, gràcies per implicar-t’hi, perquè treballar amb els veïns i veïnes el que fas, també, és fer país. Perquè el país comença als municipis”.

El perfil

Barceló, que va subratllar que “tots els nuclis són importants”, té 58 anys i treballa a l’Administració Pública com a tècnica lingüística. Filòloga de formació, té una dilatada experiència en l’àmbit municipal, tenint en compte que va ser regidora i tinenta d’alcalde a l’Ajuntament de Castelló del 2011 al 2015 i va ocupar el càrrec de cap de gabinet d’alcaldia i coordinadora de l’Ajuntament de Figueres del 2015 al 2019.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/200012_dolor-barcelovolunacandidaturaambambicio-2.htm