logo
Imprimir
11-03-2023 | 16:52hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva reivindica l'emprenedoria femenina

Santa Coloma de Farners acull la sisena jornada Emprèn en Femení

El Consell Comarcal de la Selva reivindica l'emprenedoria femenina amb una jornada dedicada a projectes d'èxit creats al territori. Com ja s'ha fet els darrers anys, El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha acollit avui una nova jornada de l'Emprèn en Femení, en un dels actes inclosos dins les commemoracions del 8 de març.

La sessió ha començat amb la benvinguda a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el conseller d'Ocupació, Eduard ColoméSeguidament, ha estat el torn de la Diana Ballart, CEO i cofundadora de The Smart Lollipop, el caramel intel·ligent que ajuda a detectar malalties, que ha parlat de lideratge en clau femenina i innovació disruptiva.

En la darrera part de la segona jornada dedicada a la dona s'ha fet la taula rodona "Experiències d'emprenedores de la comarca", dinamitzada per Ballart, en què s'han presentat quatre projectes selvatans liderats per dones.

Un és el de Lola MoncusiBlaudeBlaus, una marca de roba ètica i sostenible inspirada en Tossa de Mar. "La meva experiència com a emprenedora ha sigut molt gratificant i de creixement personal", explica Moncusí. "He pogut explicar tot el que he après durant la meva vida i el meu amor pel territori i la cultura local tossenca", explica l'emprenedora.

També Paula Nadal de FitPaulaTossa, que ha destacat la importància de fixar-se en altres emprenedores i d'envoltar-se de persones que et poden guiar i assessorar a l'hora de preparar un pla de negoci i desenvolupar un projecte basat en esdeveniments de benestar a la Costa Brava.

Així mateix, també hi han participat Cristina i Erola (Fent Màgia) i Laura Pagès (Espai Aire).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/199879_elcon-ellcomarcaldela-elvareivindicalemprenedoriafemenina-2.htm