logo
Imprimir
06-03-2023 | 08:57hs
•POLíTICA

Dolors Barceló es presenta com a alcaldable de Junts a Castelló d'Empúries i Empuriabrava el 10 de març

La presentació de la candidata serà a les 8 del vespre a la Sala Gòtica

Dolors Barceló es presentarà divendres 10 de març com a candidata de Junts per Castelló-Empuriabrava a les eleccions municipals del maig vinent. L'acte se celebrarà a les 8 del vespre a la Sala Gòtica. 
 
Han confirmat la seva presència a la presentació l'exconsellera de Justícia de la Generalitat, Lourdes Ciuró i l'alcaldessa de Girona i diputada al Parlament, Marta Madrenas. En acabar l'acte s'oferirà un pica-pica elaborat per l'associació El Tamariu.
 
La candidata de Junts a l'alcaldia de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, de 57 anys, és filòloga i treballa a l’administració pública com a tècnica lingüística. A més, té àmplia experiència en l'àmbit municipal, ja que Barceló va ser regidora i tinenta d’alcalde a l’Ajuntament de Castelló del 2011 al 2015 i va ocupar el càrrec de cap de gabinet d’alcaldia i coordinadora de serveis a l’Ajuntament de Figueres del 2015 al 2019. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/199393_dolor-barceloe-pre-entacomaalcaldabledejunt-aca-tellodempurie-iempuriabravael10demarc-2.htm