logo
Imprimir
01-03-2023 | 17:05hs
•ESPORTS

EurILCA Master 2023

Els màsters més rellevants preinscrits a l'EurILCA Master de Calella de Palafrugell

Els regatistes màsters europeus més destacats que competeixen a la classe ILCA, ja estan preinscrits a la propera edició de la regata EurILCA Master 2023, que es disputarà a Calella de Palafrugell del 4 al 7 de maig.

A dos mesos de la prova, les inscripcions van a bon ritme, cosa que fa pensar que aquesta edició tornarà a ser molt destacada, tant pel nombre de participants com pel nivell esportiu.

La representació internacional d'esportistes també està assegurada, amb un grup important de regatistes irlandesos, britànics, alemanys, francesos, neerlandesos, belgues i suïssos. Precisament el primer inscrit a la llista d'entrades va ser el veterà regatista suís del Cercle de la Voile de Neuchâtel, Jacques Perret, a la categoria ILCA6 Legend. En aquesta categoria, destacar la participació per primera vegada del regatista portuguès Manuel de Melo Champalimaud del Club Naval de Cascais. Tots dos competiran amb dues referències de la vela Master Legend, el regatista del Club Vela Calella, Miquel Álvarez, i el neerlandès Hans Holterman del club WV Aegir. També destacar la participació del regatista de les illes Bahames Peter Vlasov, que participarà per primera vegada en aquesta prova, a la categoria ILCA Master.

Destacar la presència del francès, i conegut navegant oceànic internacional, Bruno Peyron, a ILCA6 Great Grand Master, la del britànic Tim Law, del club Salcombe, a ILCA7 Great Grand Master i del també l'anglès Alan Davis del Parkstone Yacht Club.

Els olímpics, sempre assidus

Entre altres destacats regatistes presents a Calella de Palafrugell hi ha els que van ser olímpics espanyols, com José María van der Ploeg, del CN El Balís, que navega a la categoria ILCA7 Grand Master, Mònica Azón a ILCA6 Woman Master, Miguel Noguer del CN el Masnou, a la categoria ILCA6 Great Grand Master, José Luis Doreste, del CN Port d'Aro a ILCA7 Great Grand Master o Javier Echavarri del RCM Santander a la classe ILCA7 Master.

A la categoria Woman, a part de la Mònica Azón, que defensa el títol de la prova del CVC aconseguida el passat any, tant a la classificació absoluta, com a la de la categoria femenina, aquest any tindrà com a rivals, en espera de noves preinscripcions femenines, la catalana Silvia Ravetllat, l'alemanya Alexandra Behrens i la francesa Claudine Tatibouet.

En els seus divuit anys d'existència, aquesta regata internacional per a màsters ha esdevingut una fita indiscutible del calendari de la classe ILCA, que reuneix les figures més destacades del panorama europeu i internacional.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/198941_eurilcama-ter2023-1.htm