logo
Imprimir
23-02-2023 | 08:10hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Nova edició de la Botiga al Carrer d’Olot

La campanya promocional dels comerços de la ciutat es portarà a terme el 3 i 4 de març i torna a comptar amb descomptes de parades de la Plaça Mercat

Nova edició de la Botiga al Carrer d’Olot. Per quart any consecutiu la campanya de descomptes de comerç olotí durarà dos dies; divendres 3 de març a la tarda i dissabte 4 de març durant tot el dia i comptarà amb les ofertes d’una cinquantena de comerços.

Davant la bona resposta les passades edicions dels clients i comerciants, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha volgut tornar a repetir ‘La Botiga al Carrer’ en dues jornades i, a més, també tornar-hi a sumar placers del Mercat d’Olot que oferiran productes amb descomptes 2x1 durant els dos dies de la iniciativa.

En aquest sentit, el centre de la ciutat viurà una jornada plena d’activitat així com el carrer Sant Esteve i el Passeig de Barcelona on es podran trobar les ofertes i productes dels comerços situats a diversos barris i els de la Plaça Catalunya.

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes que es porta a terme a l’hivern i té com a objectiu posar el punt final a aquest període de descomptes d’una forma atractiva i dinàmica. “És un revulsiu i una de les accions dinamitzadores que ens permeten acostar-nos al màxim a la ciutadania i arrencar amb força un nou any”, detalla la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.

Un any més, l’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, la Generalitat de Catalunya i forma part de les accions incloses dins de 100% Olot.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/198387_novaediciodelabotigaalcarrerdolot-2.htm