logo
Imprimir
18-02-2023 | 23:45hs
•POLíTICA

Quim Roca fa balanç del darrer mandat a 'Parlem de Sant Gregori'

L'alcalde i candidat de Junts per Sant Gregori repassa els principals moments de la legislatura

El grup municipal de Junts per Sant Gregori va repassar divendres els principals moments del mandat a "Parlem de Sant Gregori", un acte distes basat en una entrevista conduïda pel periodista Jordi Grau a l'alcalde Quim Roca, cap de llista de Junts per Sant Gregori.
 
Des de maig de 2019, passant pel temporal Glòria (gener 2020), la pandèmia de COVID-19 (a partir de març 2020), la guerra a Ucraïna (febrer 2022) i tota la gestió municipal realitzada van centrar l'acte, en què Roca va detallar les inversions executades al municipi en aquests quatre anys.
 
També va parlar de les que encara no s'han pogut acabar però s'han treballat com el centre de dia, el nou pavelló lligat a l'ampliació del polígon industrial o l'ampliació de l'Institut Vall de Llémena i del menjador i la cuina de l'Escola Agustí Gifre.
 
Roca també va avançar detalls de nous projectes com la construcció d'habitatges de protecció oficial en règim de lloguer o la creació d'una comunitat energètica de plaques fotovoltaiques.
 
Així mateix, l'alcalde va explicar que aviat repartiran a les bústies un llibret amb la feina feta d'aquesta legislatura.
 
"És una legislatura on ens hem esforçat molt, ha passat tot el que ha passat, i malgrat tot, assolirem entorn un 86% del programa de govern. Ara pertoca explicar què hem pogut complir, què s'ha fet de més, què s'ha treballat però encara no s'ha completat i també què no ha estat possible realitzar", diu.
 
Pròximes activitats
 
Les activitats següents de Junts per Sant Gregori són una passejada pel poble de Sant Gregori per conèixer on s'han portat a cap algunes de les principals inversions i l'activitat "Imagina Sant Gregori" adreçada a famílies amb mainada.
 
Tota la informació de les activitats de Junts per Sant Gregori està disponible a www.juntspersantgregori.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/197960_quimrocafabalancdeldarrermandataparlemde-antgregori-1.htm