logo
Imprimir
15-02-2023 | 15:22hs
•LLEIDA

CaixaBank és l’única entitat financera en 55 municipis de Lleida

L’entitat disposa a les Terres de Ponent d’un total de 104 oficines, 13 de les quals són oficines Store

CaixaBank manté el seu compromís de no abandonar cap població on ara sigui present. L’entitat té a disposició dels seus clients la xarxa d’oficines més gran del sector, amb presència en més de 2.200 municipis (xifra que duplica la del següent competidor), 104 a Lleida, i  es l’única entitat bancària amb sucursal en 55 municipis de la demarcació.

Els municipis on CaixaBank es l’unica entitat, i que té el compromís de no abandonar, són: Alcolete, Alguaire, Torres de Segre, Bell-lloc d’Urgell, Bellvís, El Palau d’Anglesola, Sort, Arbeca, Bellver de Cerdanya, Naut Aran, Seròs, Vallfogona de Balaguer, Golmés, Albesa, Ivars d’Urgell, Benavent de Segrià, Artesa de Lleida, Cordins, Miralcamp, Anglesola, Termens, La Fuliola, Bellcaire d’Urgell, Vilanova de la Barca, Bossòst, La Vall de Boí, Vilanova de Segrià, Sant Llorenç de Morunys, Castellserà, Les, Barbens, La Granja d’Escarp, Maials, Verdú, Esterri d’Àneu, Tornabous, Camarasa, Menàrguens, La Granadella, Cervià de les Garrigues, Rialp, Montgai, Montellà i Martinet, Àger, Vilaller, Coll de Nargó, Belianes, Penelles, Juncosa, Espot, Llavorsí, Baix Pallars, L’Espluga Calba, Almatret i Torrebesses.

Del total de les 104 oficines, 13 d’elles són oficines Store, un model d'oficina de referència en l'àmbit urbà, que compta amb un horari d'atenció ininterromput de matí i tarda, un equip de gestors especialistes i més serveis comercials i tecnològics. A més, CaixaBank disposa de la xarxa de caixers més extensa del país i a Lleida té més de 186 terminals.

Aquesta infraestructura dona servei a més de 281.000 clients a la província de Lleida, que estan gestionats per un total de 287 empleats.

A més, a les Terres de Ponent hi ha d’un centre de Banca Privada, per a clients particulars amb una posició de més de 500.000 euros, des del que s’ofereix diversos models de servei, des de l’assessorament tradicional fins a l’assesorament independent, així com serveis de broker. Les empreses s’atenen des de dos centres especialitats, ubicats a Lleida i Tàrrega, des del que es dona servei a empreses amb una facturació entre dos i 500 milions d’euros, amb l’objectiu d’oferir solucions innovadores i a mida amb una atenció especialitzada.

CaixaBank manté el compromís de no abandonar ningun municipi de la xarxa d’oficines, que és molt potent i que té un doble objectiu. El primer objectiu, i fonamental, és servir als seus clients, i en segon lloc, juga un paper molt impotant en contribuir a la inclusió financera de totes les persones.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/197529_caixabanke-lunicaentitatfinanceraen55municipi-delleida-1.htm