logo
Imprimir
12-02-2023 | 19:20hs
•POLíTICA

Natàlia Figueras posa en valor la feina feta en la seva presentació

"Aspiro a poder seguir treballant pels maçanetencs i maçanetenques aglutinant el recolzament de tota aquella gent que viu a Maçanet i que vol seguir avançant"

L'actual Alcaldessa de Maçanet de la Selva i Candidata del Grup Municipal SOM MAÇANET (JUNTS), Natàlia Figueras s'ha presentat al Teatre La Societat exposant que "em presento a les eleccions amb un equip que estima Maçanet per continuar la feina que vam iniciar el 2019. Veníem de quatre anys perduts i ara, Maçanet torna a estar en marxa en tots els sentits".

A l'acte hi han participat cinc persones vinculades al municipi de Maçanet de la Selva, mitjançant vídeo, que han explicat el seu punt de vista dins del seu àmbit. Paqui Bertrán com a excomerciant, Rogelio Màrquez com a veí implicat de Residencial Parc, Josep Roca com a pagès, Elisabeth Fors com a persona vinculada al teixit associatiu, els joves Tino, Ivan i Ian i Alfons Soms com a exalcalde que va gestionar la crisi del 2011.

Al llarg de l'acte, l'alcaldessa ha fet balanç i explica que "hem treballat escoltant i integrant totes les propostes. Hem fet la part més difícil que ha estat posar l'Ajuntament al dia en tots els àmbits i a partir d'aquí hem pogut començar a executar obres i establir serveis que necessitem com a poble i hem de continuar treballant perquè les necessitats de Maçanet no van vinculades a unes Eleccions. No deixarem de treballar i aquests propers quatre anys han de servir per consolidar la transformació del nostre municipi"

Ha clos l'acte el veí Juan Machado, que ha cantat la cançó de "Libertad" de Nino Bravo.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/197261_nataliafiguera-po-aenvalorlafeinafetaenla-evapre-entacio-1.htm