logo
Imprimir
07-02-2023 | 14:35hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Jornades de portes obertes als centres d’educació infantil, primària i secundària d’Olot

Els centres educatius de la ciutat han organitzat de manera coordinada xerrades informatives per donar a conèixer les característiques d’aquests estudis així com les seves instal·lacions

Com cada any, l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, ha coordinat l’organització i difusió de les Jornades de Portes Obertes adreçades a les famílies amb fills o filles que hagin de cursar algun curs de segon cicle d’educació infantil, primària, secundària obligatòria o que vulguin de canviar de centre educatiu.

Les Jornades de Portes Obertes són una bona oportunitat perquè les mares i pares de la ciutat puguin conèixer amb profunditat els diversos centres educatius d’Olot, els seus espais, instal·lacions i projecte educatiu. Podeu trobar totes les activitats previstes a la pàgina web d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, al web de l’Ajuntament d’Olot i a les seves xarxes socials, així com a través de la pàgina web de cada centre o les xarxes socials dels centres d’ensenyament.

Enguany, el període de preinscripció serà del 6 al 20 de març en el cas del segon cicle d’educació infantil i educació primària, i del 8 al 20 de març per l’Educació Secundària Obligatòria. La regidora d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, destaca que l’objectiu principal de les sessions és “acompanyar, facilitar i apropar a les famílies olotines els projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament dels equipaments educatius perquè puguin disposar del màxim d’informació possible i de la forma més àgil i directe per prendre les seves decisions”. Aquestes jornades són especialment importants i interessants per a les famílies que comencen ensenyaments nous, com els casos d’I3 i 1r d’ESO, ja que són una bona manera de tenir un primer contacte amb l’espai i els equips docents. Les sessions es portaran a terme majoritàriament durant aquest mes de febrer i març de 2023.

A part, les Jornades de Portes Obertes també són especialment recomanables per a les famílies amb infants que el curs vinent han de començar I3 (infants nascuts l’any 2020) i també per aquelles famílies amb fills i filles que han de començar 1r d’ESO (infants nascuts l’any 2011).

 Per més informació relacionada amb la preinscripció escolar es pot contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot a través de l’adreça de correu electrònic ome@olot.cat o el telèfon 972 27 00 49.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/196612_jornade-deporte-oberte-al-centre-deducacioinfantilprimariai-ecundariadolot-2.htm