logo
Imprimir
02-02-2023 | 16:23hs
•POLíTICA

Jordi Martinez engega la campanya “Despertem Lloret”

El candidat de Junts posa en valor els equipaments construïts en etapes anteriors i afirma que, la feina no ha acabat

L'alcaldable de Junts, Jordi Martínez està decidit a donar veu als grans equipaments municipals construïts en etapes anteriors, i ho farà a través del testimoni de persones que han volgut expressar què han significat per elles i per Lloret aquestes noves instal·lacions tan necessàries, en un Lloret que en pocs anys va doblar el seu nombre d'habitants.

Els vídeos, d'un minut i mig de durada, sortiran cada dilluns al matí a partir del 6 de febrer i seran difosos a través de les xarxes socials. D'aquesta manera es pretén fer una valoració mai feta abans del què ha suposat disposar, per exemple, d'una nova caserna de la Policia Local, d'una piscina municipal de mides olímpiques o d'un nou teatre amb sales d'assaig.

Segons Martínez "aquesta feina d'adequació d'equipaments al volum real de la població no ha acabat, tenim un deute pendent amb els nostres infants i joves, sobrepassats de ràtios a les aules, i amb la nostra gent gran, amb qui no s'ha avançat ni un sol mil·límetre amb el tema de la residència o dels pisos tutelats".

Martínez, ja és a punt de presentar les línies mestres del seu programa electoral, i avança que aquest inclourà tant accions pensades per la millora del dia a dia, com accions més ambicioses que suposaran un abans i un després pel municipi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/196166_jordimartinezengegalacampanyade-pertemlloret-1.htm