logo
Imprimir
27-01-2023 | 20:57hs
•POLíTICA

Junts per Blanes demana rigor i transparència als pressupostos municipals

El grup municipal de Junts per Blanes ha votat en contra dels pressupostos que el govern d'ERC ha portat a ple per manca de temps, rigor i transparència

La regidora Mònica Rabassa ha criticat al ple que es va portar a terme ahir al vespre a l'Ajuntament de Blanes que el govern municipal, tot i governar en minoria, no ha buscat el suport en l'aprovació dels comptes de 2023 i els ha demanat responsabilitat i capacitat d'arribar a consensos.

A més, des de Junts per Blanes, es considera que la proposta de pressupostos no s'ha fet arribar als grups municipals amb prou temps d'antelació i que això ha impedit poder estudiar detingudament la gestió dels diners públics. "Per aprovar els pressupostos necessitem 3 factors: temps, forma i transparència. Avui és un No. Un no a l'apatia d'aquest govern a arribar a consensos. I un sí a la responsabilitat que tenim com a grup amb els ciutadans de Blanes i la gestió dels diners públics", ha comentat la regidora.

Tot i això, el partit liderat per Joan Felip, assegura que la seva voluntat és arribar a un acord que eviti prorrogar els comptes de l'anterior exercici i és per això que demana al govern municipal que faci un "exercici de responsabilitat" i convoqui un ple extraordinari per tornar a debatre els pressupostos sempre que, prèviament, s'hagin explicat i consensuat amb la resta de grups.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/195577_junt-perblane-demanarigoritran-parenciaal-pre-upo-to-municipal--1.htm