logo
Imprimir
23-01-2023 | 14:38hs
•PLA DE L'ESTANY

El Firestoc de Banyoles arriba aquest cap de setmana a la 25a edició

Per celebrar el 25è aniversari del Firestoc, l’Associació Banyoles Comerç i Turisme farà un sorteig de 2.500 euros en 25 premis de 100 euros cadascun entre les persones que comprin al Firestoc

El Firestoc, la fira de rebaixes de Banyoles, arribarà aquest cap de setmana al quart de segle, amb la celebració de la 25a edició. La fira, que obrirà les portes divendres a la tarda, comptarà amb una trentena d’expositors, majoritàriament de Banyoles i comarca, que portaran les millors ofertes en moda i complements o parament de la llar. 

Al Firestoc, els visitants hi trobaran una oferta diversificada de productes: moda i confecció, moda infantil, sabateria, esport i roba esportiva, productes de la llar i complements i també serveis d’estètica i salut. De la trentena d’establiments que hi participaran, repartits en una cinquantena d’estands, la majoria són de Banyoles, tot i que també n’hi ha de poblacions de la demarcació de Girona, com Figueres, Olot, Roses i Palamós, i també de la de Barcelona, amb d’Igualada i Tordera. 

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, s’ha felicitat que la fira arribi aquest cap de setmana a la 25a edició i ha destacat que “arribem als 25 anys de Firestoc amb un bon estat de salut tot i les adversitats que el petit comerç ha hagut de superar en els darrers anys.” En aquesta línia, ha afegit que “mantenim el número d’expositors dels últims anys, amb una clara fidelització, ja que la majoria repeteixen d’un any a un altre, un símptoma que l’esdeveniment funciona.” 

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets, ha destacat que “és una fira molt consolidada, on no només rebem visitants de Banyoles i comarca, sinó que també ens ve gent de poblacions com Figueres, Girona o Olot.” A més d’afegir que “la fira obrirà portes divendres a la tarda un fet que dona més marge als comerços que hi tenen un expositor.”

Compres amb premi

Per celebrar el 25è aniversari del Firestoc, l’Associació Banyoles Comerç i Turisme farà un sorteig de 2.500 euros en 25 premis de 100 euros cadascun entre les persones que comprin al Firestoc. Les butlletes es podrà dipositar a l’estand de l’Ajuntament de Banyoles i el sorteig es farà el diumenge a les 8 del vespre. 

També per celebrar l’aniversari, l’ajuntament ha organitzat un taller de pinta-cares gratuït per als més petits. Per accedir-hi, caldrà haver fet prèviament una compra superior a 30 euros. També hi haurà atraccions infantils a l’espai exterior de la fira. A més, el Gimnàs Triops dinamitzarà també l’espai amb diferents activitats esportives dirigides durant el cap de setmana i diumenge al migdia hi haurà una ballada de Lindy Hop. 

L’entrada al Firestoc és lliure i hi haurà servei de bar i aparcament gratuït. A més, l’estand de l’Ajuntament de Banyoles serà també l’oficina de turisme que es traslladarà durant tot el cap de setmana al Firestoc amb l’objectiu de potenciar la fira i fomentar la dinamització del comerç de la ciutat. 

El Firestoc obrirà divendres de les 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i dissabte i diumenge de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre. La fira està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/195252_elfire-tocdebanyole-arribaaque-tcapde-etmanaala25aedicio-2.htm