logo
Imprimir
23-01-2023 | 09:36hs
•POLíTICA

Míriam Lanero, es compromet a donar 'un nou impuls' al municipi en matèria de comerç, seguretat, civisme i neteja

L'alcaldable de Junts per la Jonquera ha presentat les línies de treball en un acte on ha remarcat que treballarà per a una "Jonquera cohesionada i atractiva, on els joves s'hi vulguin quedar a viure"

La candidata de Junts a l’alcaldia de la Jonquera, Míriam Lanero, ha avançat aquest divendres al vespre les principals línies de treball amb les quals es compromet a donar “un nou impuls” al municipi si esdevé l’alcaldessa després de les properes eleccions municipals: el comerç, la seguretat, el civisme i la neteja. Lanero, de 31 anys, és regidora a l’Ajuntament des de fa deu anys i pren el relleu de Sònia Martínez Juli, actual batllessa, a la qual ha agraït “la tasca de lideratge i la confiança”.

 Lanero ha posat en valor la feina feta en els darrers tres mandats, on ha ocupat responsabilitats en les àrees d’Educació, Joventut, Benestar Social i Noves Tecnologies.  “Hem liderat un poble, l’hem posat al mapa, i hem aconseguit que la gent que hi vivim ens sentim feliços de construir la vida aquí.”  En aquest sentit, ha subratllat les accions que s’han dut a terme en matèria d’urbanisme, atenció a les persones, promoció econòmica, turisme, educació i seguretat.

 “Volem una Jonquera amb una població cohesionada i amb bona formació, on els joves s’hi vulguin quedar a viure, i on el treball conjunt de les administracions, la ciutadania i el teixit empresarial permetin millorar la qualitat de vida. Volem un Ajuntament eficient i al servei dels ciutadans”, ha indicat la candidata.

 Pel que fa al comerç, Lanero ha recordat que la Jonquera té “l’activitat comercial més alta per habitant de tot Catalunya”, però que el repte de Junts “és impulsar plans de promoció específics, per fomentar que la gent compri també al nucli antic i al carrer Major”.  La candidata també ha posat l’accent en la seguretat. “Fa temps que estem treballant a nivell policial i judicial per poder realitzar accions més contundents. Durant els darrers anys, hem instal·lat més de 20 càmeres de videovigilància per controlar tothom qui entra i surt de la Jonquera i hem aturat moltes ocupacions il·legals”.

 “Treballarem intensament en la millora de la imatge de la Jonquera. Més espais verds, més neteja, qualitat urbana i seguretat.  La propera legislatura serà la de la millora de la imatge de la Jonquera, la de més neteja, que serà possible gràcies al nou contracte de recollida de residus i neteja viària adjudicat recentment”, ha avançat Lanero.

 L’alcaldable de Junts per la Jonquera també ha destacat que “afortunadament el consistori disposa d’un elevat pressupost” que permet alhora “mantenir els equipaments i una gran oferta cultural i esportiva”. “Això és clau per retenir i sobretot atreure gent que vulgui fer arrels a casa nostra”, ha apuntat. “Treballarem per fer de la Jonquera un municipi més atractiu, més cívic, net i segur”, ha afegit.

 A l’acte, que ha tingut lloc als Porxos de Can Laporta, també hi ha participat la candidata de Junts a l’alcaldia de Girona i exconsellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/195248_miriamlaneroe-comprometadonarunnouimpul-almunicipienmateriadecomerc-eguretatcivi-meineteja-2.htm