logo
Imprimir
18-01-2023 | 13:32hs
•ALT EMPORDà

L'Street Food Winter Llançà torna el 4 de febrer amb set establiments participants

Oferiran dotze tapes acompanyades de vins de la DO Empordà i la cervesa de Roses

L'Street Food Winter Llançà torna el 4 de febrer amb la participació de set establiments locals. A partir de les 7 del vespre a l'Envelat de Les Esplanes, la sisena edició de l'Street Food Winter oferirà la possibilitat de degustar dotze tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i la cervesa de Roses.
 

La vetllada començarà a partir de les 7 amb les degustacions de tapes, vins i cervesa i música ambient amb Equinox Trio i Covertons. Posteriorment, alguns dels bars del municipi oferiran copes tot gaudint de l'actuació musical del grup de versions de rock Möther Mine.

La proposta, fruit de la iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà, vol oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada turística.

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 3,5 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2 i les copes, a partir de 5. També s'oferirà un forfet especial, per tal de facilitar cues, que es podrà comprar amb antelació a l'oficina de turisme de Llançà a partir del dissabte 28 de gener.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/194749_l-treetfoodwinterllancatornael4defebreramb-ete-tabliment-participant--2.htm