Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/notix/libreria/libnuevo.php on line 342

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 27

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 37

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 38
La campanya de Nadal del comerç d'Olot ja té les 4 guanyadores
logo
Imprimir
30-12-2022 | 19:10hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La campanya de Nadal del comerç d'Olot ja té les 4 guanyadores

Un any més, l'Associació de Comerciants ha portat a terme el sorteig per conèixer els afortunats i afortunades de la campanya 'Per Reis, regals dels comerços'

Un any més, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) ha portat a terme el sorteig de la campanya promocional de Nadal: 'Per Reis, regals dels comerços'. A la plaça 1 d'octubre, els comerciants han reunit les 22.000 butlletes que han omplert els clients dels comerços d'Olot. Les butlletes han estat complimentades pels veïns i visitants que des de l'1 al 30 de desembre han comprat a qualsevol establiment associat a l'ACO.

A diferència d'altres anys, aquest 2022 l'entitat ha fet un lleuger canvi i, en comptes d'un sol premi per valor de 2.400 € se n'han entregat quatre. La mà innocent d'en Dídac Codina (12 anys), la Bruna Rufo (10 anys), la Bet Font (10 anys) i la Coral Ruiz (12 anys) han estat les designades per escollir les butlletes guanyadores.

En concret, han estat afortunades la Teresa Caules de Tortellà, la Rosa Colomé de Sant Privat d'en Bas, la Cristina Calvo d'Olot i l'Agustina Coll veïna de la Vall d'en Bas.

Les afortunades disposaran de 6 hores per poder fer ús dels xecs regal als comerços associats a l'ACO. Avui mateix, divendres 30 de desembre a les 18 h, començaran a fer ús del seu premi i disposaran de 3 hores més demà, dissabte, 31 de desembre al matí, per bescanviar-los.

Guanyadors del Concurs d'aparadors de Nadal

Paral·lelament, de l'1 al 30 de desembre també s'ha portat a terme el concurs d'aparadors de Nadal. En total, s'hi ha sumat gran part dels establiments d'arreu d'Olot i, aquest migdia, també s'han donat a conèixer els projectes que més han agradat.

Per una banda, el jurat ha escollit l'aparador de Morera Productes Naturals i Ecològics i, per altra banda, segons les votacions obtingudes a les xarxes socials, els veïns i veïnes han escollit la proposta de Joan Prat Descans com una de les més originals.

En el primer cas, els comerciants s'han emportat una experiència regal d'una estada a la Garrotxa i, en el segon cas, un àpat, gràcies a la col·laboració de l'ACO amb Turisme Garrotxa i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa. A més, també se'ls hi ha entregat una panera de felicitació de l'ACO.

31 de desembre, l'Home dels Nassos a Olot

A part de la sort repartida aquest migdia, demà està previst que torni a sortir l'Home dels Nassos pels carrers d'Olot. Acompanyat de música en directe tornarà a passejar pel centre de la ciutat amb la voluntat de celebrar l'últim dia de l'any, en un tradicional acte organitzat pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/193370_lacampanyadenadaldelcomercdolotjatele-4guanyadore--1.htm