logo
Imprimir
23-12-2022 | 13:47hs
•BAIX EMPORDà

El parc infantil El Mar dels Nens torna a Platja d'Aro aquest nadal

Es celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d'Esports i Congressos

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro obre dimarts 27 la vint-i-setena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, adreçat a infants i joves d'1 a 12 anys i les seves famílies. S'hi podrà accedir del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, entre les 16.00 i les 20.00. 

 
El Mar dels Nens és una proposta organitzada per la Unitat d'Infància de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, gestionada per Soy La Fiesta. L'entrada d'un dia és de 3,50 euros i inclou una oferta 2x1 per a la Pista de Gel de Platja d'Aro instal·lada fins al 8 de gener a la Plaça dels Estanys. Les nenes i els nens han d'accedir-hi amb un adult acompanyant, que tenen l'entrada gratuïta. Hi ha venda anticipada al lloc web entrades.platjadaro.com o a taquilla.

Pel que fa a les activitats, destaquen com a novetat un taller de cuina, karts elèctrics a l'exterior del pavelló, fotoreclam familiar i la sala de projecció de jocs interactius.

Hi ha diversos espais fixos oberts cada dia, com ara una ludoteca infantil per a infants de 0 a 4 anys, llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, treballs manuals, maquillatge artístic, ball i circ) i ulleres virtuals. També un joc de punteria, inflables, un brau mecànic i jocs gegants.

A més, cada tarda hi ha propostes especials a la pista central, com ara animació infantil, visita de personatges, espectacles o concursos. També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria.

Per facilitar l'accessibilitat a tothom el Parc Infantil de Nadal ofereix Sala de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones i tots els infants amb targeta acreditativa de discapacitat poden demanar braçalet identificador a l'entrada per tenir accés ràpid a les activitats.

Cada dia, de 16 a 17, el parc viurà la seva modalitat silenciosa: sense música i amb la llum tènue per a persones amb alta sensibilitat acústica i lluminosa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/192834_elparcinfantilelmardel-nen-tornaaplatjadaroaque-tnadal-1.htm