logo
Imprimir
12-12-2022 | 14:16hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal organitza un curs de creació i gestió de microempreses per a persones en situació d'atur

Aquesta formació, que està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu, s'iniciarà el mes de gener i s'allargarà fins al mes de juny de 2023

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un curs de creació i gestió de microempreses dirigit, prioritàriament, a persones en situació d’atur. Entre els continguts que es tractaran durant el curs hi ha la planificació i oportunitats de negoci, la direcció de l’activitat empresarial, màrqueting, comercialització de productes i serveis, gestió administrativa i econòmic financera, la gestió comptable, fiscal i laboral i la prevenció de riscos laborals.

Aquesta formació inclourà un certificat de professionalitat- Nivell3, que inclou un mòdul de formació complementària de 10 hores i un altre mòdul de pràctiques en empresa de 40 hores.

Aquest curs es durà a terme de dilluns a divendres, de les nou del matí a les dues del migdia, a l’Escola d’Adults Municipal de Santa Coloma de Farners.

Les persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu electrònic a mgonzalez@selva.cat o bé truquin al 634 260 559.

Aquesta formació, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu, s’iniciarà el mes de gener de 2023 i s’allargarà fins al mes de juny de 2023. En total, es faran 480 hores de formació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/191795_elcon-ellcomarcalorganitzauncur-decreacioige-tiodemicroempre-e-peraper-one-en-ituaciodatur-1.htm