logo
Imprimir
30-11-2022 | 18:03hs
•ALT EMPORDà

Últims preparatius de la Fira de Nadal de Castelló d'Empúries

Per la seva banda, Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, ha volgut animar als castellonins i a les castellonines a passejar pel poble i gaudir de l'ambient nadalenc de la Fira

Aquest cap de setmana arriba la Fira de Nadal de Castelló d'Empúries que organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Durant els dies 3 i 4 de desembre, la plaça Joan Alsina s'omplirà de parades, més de quaranta, amb productes nadalencs i oferirà un seguit d'actuacions, tallers i música en directe. No hi faltaran els inflables, els jocs de fusta per als més petits ni les food trucks. L'horari de la Fira de Nadal és de deu del matí a vuit del vespre.

Carla Güibas, presidenta de l'Associació, ha destacat la quantitat d'activitats que s'han programat per tal d'arribar a tots tipus de públic inclòs "un photocall amb el Pare Noel".

Per la seva banda, Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, ha volgut animar als castellonins i a les castellonines a passejar pel poble i gaudir de l'ambient nadalenc de la Fira que compta un any més amb la col·laboració d'entitats com l'Esbart Dansaire, al Colla Gegantera o l'Escola de dansa Soniquete.

La Fira tancarà les parades diumenge al vespre amb el sorteig de 3.000 € de les butlletes que fa dies que es reparteixen als establiments associats i que es podran aconseguir també comprant a la Fira de Nadal.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/190992_ultim-preparatiu-delafiradenadaldeca-tellodempurie--2.htm