logo
Imprimir
28-11-2022 | 19:52hs
•+ NOTíCIES

Tot a punt per al segon Golden Christmas, que arrenca dissabte

El festimarket de Sant Gregori programarà un centenar d'activitats en onze dies

Ja està tot a punt per a la segona edició del Golden Christmas, el mercat nadalenc de les comarques gironines, que es posa en marxa aques dissabte al complex Mas Fuster de Sant Gregori. Hi haurà activitats del 3 a l'11 de desembre i el cap de setmana del 17 i el 18 entre les 11 del matí i les 10 de la nit.
 
Situat en un espai de 63.900 m² i amb 1.800 places de pàrquing, enguany amplia la zona d'oci i infantil i programa un centenar d'activitats gratuïtes durant els onze dies que estarà obert. 
 
El preu per accedir-hi serà de 3,5 euros i gratuït pels menors de deu anys.
 
Entre les propostes d'aquest any, destaquen actuacions musicals per a infants i adults, la primera edició d'un concurs de talent local de cant vocal i instrumental, xous i activitats de circ del Gran Circ de Nadal, ponis, toro mecànic o tobogan, a més de focs artificials.
 
Dins el complex, però, també hi haurà una zona de chill-out i una cinquantena d'expositors en rotació amb productors locals, entre els quals destaquen food-trucks amb diferents propostes gastronòmiques.
 
Els espectacles infantils seran a càrrec de Rikus, Els Atrapasomnis (trio), Jordi Tonietti, Mag Raül i una exhibició del Gran Circ de Nadal, mentre que la música comptarà amb diferents estils (versions, soul, rock, sessions de discjòqueis), de la mà de Dj Carles Pérez, Dj Elliot, Tribut a Sabina, Buena Onda, Miquel Moya, Bigblack Rhino, Lo Pau de Ponts, Hot Drinks, Downlight, Canela N' Drama, La Duda Ofender, Oxigen, Mireia Vilalta, Pau Morales, Bob Dyego amb Richie Figueras, Victor & Marky, Yes the Music!, Claudefaula i la Coral de Sant Gregori, entre altres.
 
El detall de la programació es pot consultar al web http://www.goldenchristmas.cat/
 
Per arribar al Golden Christmas, s'hi ha d'accedir des de Taialà. Els organitzadors recomanen activar el GPS a la zona de Fontajau. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/190924_totapuntperal-egongoldenchri-tma-quearrencadi-abte-1.htm