logo
Imprimir
24-11-2022 | 10:47hs
•+ NOTíCIES

Un maquinista de Renfe amb 40 anys d’experiència dona la benvinguda al nou operador italià

Juan Gutiérrez, besnet, net i fill de ferroviari, s’adreça a la filial de l’empresa pública Trenitalia en castellà i italià per desitjar-los bona sort i li recorda: “Qualsevol coseta, sabeu on soc”

Un maquinista de Renfe amb 40 anys d’experiència ha donat la benvinguda a la nova companyia que comença a operar demà al mercat ferroviari espanyol. Es tracta d’una campanya llançada per Renfe a xarxes socials, com va fer l’any passat amb l’operador francès i el ‘Joc de Trens’.

En aquesta ocasió, Juan Gutiérrez, maquinista de Renfe, s’adreça a  la filial de l’empresa pública Trenitalia en castellà i italià. “Bon giorno. Querida competencia. Mi nombre es Juan. Soy bisnieto, nieto e hijo de ferroviario, y maquinista desde hace más de 40 años”.

“Yo también estaba nervioso el primer día que conduje un tren de alta velocidad. No os preocupéis, a todos los maquinistas que conozco les pasa”, afegeix el veterà treballador de Renfe.

Tot seguit, Juan llegeix en una llibreta unes paraules escrites en italià, i li recorda al nou operador: “Cualquier cosita, sabéis donde estoy. Benvenuti y buena suerte”.

‘Joc de trens’

Renfe ja va donar la benvinguda a l’operador francès al maig de l’any passat amb la seva campanya ‘Joc de trens’, que emulava la popular sèrie, ressaltant els avantatges de l’operador espanyol en comparació amb la companyia francesa.

“Estimada competència, des de Renfe tenim una cosa a dir-vos: ara que sou aquí, això es posa emocionant. Després de 80 anys portant als nostres, no podíem estar millor preparats. Que comenci el joc de trens”, deia aquella campanya.

‘Ningú no et dona més’

 En aquesta ocasió, a més, l’inici de les operacions de la filial de l’empresa pública Trenitalia coincideix amb la campanya de Renfe ‘Ningú no et dona més’, que posa en valor alguns dels atributs que diferencien Renfe de la resta de companyies ferroviàries que operen a Espanya.

Major nombre de destinacions, més trens o el ‘Compromís Renfe de Puntualitat’, són algunes de les prestacions que han convertit l’empresa pública espanyola en un referent en el transport ferroviari tant a nivell nacional com internacional.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/190645_unmaquini-taderenfeamb40any-dexperienciadonalabenvingudaalnouoperadoritalia-2.htm