logo
Imprimir
22-11-2022 | 20:04hs
•CATALUNYA

Wine Palace inicia el compte enrere nadalenc

L’empresa especialitzada en vins i destil·lats ofereix una promoció de 5+1 durant aquestes festes

Molts dels carrers dels nostres pobles i ciutats ja llueixen els colors i les garlandes pròpies del Nadal, tot i que encara falten setmanes per a la celebració d’aquesta festivitat tan especial. De fet, l’època nadalenca cada vegada té més pressa per arribar a les nostres llars, i és per això que moltes empreses s’avancen als esdeveniments per tal d’oferir les millors ofertes i promocions possibles. 

Un exemple és Wine Palace, cadena especialitzada en vins i destil·lats que en els últims anys s’ha consolidat com una de les empreses del sector referents en tot el territori català. En aquest sentit, la companyia, que té la seu central a Vilamalla (Alt Empordà), ha donat a conèixer avui a través dels seus comptes a les xarxes socials una interessant oferta promocional: els clients, podran gaudir si ho desitgen d’una sisena ampolla de regal després d’adquirir-ne cinc. 

L’oferta de la companyia empordanesa serà vàlida durant diverses setmanes, fins al 8 de gener de l’any vinent, tot i que no serà una oferta acumulable. A més, serà factible exclusivament en els productes seleccionats. 

Una empresa referent

La trajectòria de Wine Palace té el seu origen fa un quart de segle a Roses, on es va inaugurar la seva primera botiga. Des de llavors i fins ara, l’empresa ha resseguit una evolució constant, i tot i que inicialment va apostar per la progressió a la demarcació de Girona, amb el pas del temps ha arribat amb força a altres parts del territori català, com per exemple les comarques de Barcelona o el sud del país, amb botigues a Salou o Vila-seca. Actualment, la companyia té 27 botigues repartides arreu de la geografia catalana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/190425_winepalaceiniciaelcompteenrerenadalenc-2.htm