logo
Imprimir
16-11-2022 | 22:34hs
•LA SELVA

Jordi Camps passa balanç de l’aplicació dels pressupostos municipals a Vidreres

A través d’Instagram, l’alcalde ha compartit amb els veïns i les veïnes que ja queda poc perquè el servei de l’aigua sigui totalment municipal

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha celebrat avui una nova sessió de la videoconferència ‘Parlem de Vidreres’ a través de la xarxa social Instagram, una eina que segons el batlle neix perquè la gent “pugui participar més activament del funcionament del poble”. En aquesta línia, també s’ha impulsat recentment un canal de WhatsApp propi amb veïns i veïnes del municipi selvatà.

En l’edició d’aquest dimecres, el contingut ha girat al voltant dels pressupostos municipals i les seves aplicacions, amb la participació en línia dels mateixos vidrerencs i vidrerenques. En aquest sentit, Camps ha subratllat que de cara al desembre es duran a terme tasques d’asfaltatge als barris d’Aiguaviva o Terra Fortuna, uns treballs que continuaran en la partida pressupostària del curs vinent. D’altra banda, durant la sessió també s’ha parlat de l’aigua: “Ho tenim contemplat de cara al pressupost del 2023, i la intenció és poder fer la recepció tan esperada: ja tenim comptabilitzat el que ha de representar a nivell de personal, i sabem el que haurem de dur a terme per tenir aquest servei directament al cent per cent. Hi hem estat treballant des de fa uns quants anys, hem tingut algunes situacions que ho han endarrerit una mica, però ara ens trobem al final i la gestió ha de passar a ser cent per cent municipal”. 

Durant el ‘Live’ també s’ha posat damunt la taula el centre de dia. En aquest cas, Camps ha recordat que “ha costat tirar-ho endavant, però l’obra ja ha començat i ja es pot veure”. “En aquests moments els treballs estan iniciats, ja s’estan treballant en els fonaments, i vull aclarir que el Centre de Dia de Vidreres tindrà una planta amb una trentena de persones, però amb la previsió que si en algun moment s’ha d’ampliar es pugui afegir una segona planta a la part de dalt”. En aquest cas, l’alcalde ha recordat que s’ha demanat una ajuda del voltant d’un milió d’euros als fons europeu Next Generation.

Pel que fa a la C-63, el batlle ha reconegut que des de l’Ajuntament estan “bastant enfadats pel que ha acabat fent la Generalitat”. “Vam iniciar fa set o vuit anys enrere una petició a la Generalitat perquè portés a terme les tres rotondes -Terra Fortuna, Puigventós i Aiguaviva-, vam insistir molt perquè ho fessin, però ha anat passant el temps i la realitat és que fa uns vuit mesos vam tenir la visita del llavors vicepresident Puigneró, que ens va dir que estava a punt de fer-se efectiva la licitació, però fa tres mesos ens van dir que encara s’havia de tirar endavant. Estem esperant”

 

Veure tot el directe de l'Alcalde




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/189929_jordicamp-pa-abalancdelaplicaciodel-pre-upo-to-municipal-avidrere--2.htm