logo
Imprimir
02-11-2022 | 15:03hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro impulsa la campanya comercial 'Emporta't a casa El Petit Tió' com a prèvia a la de Nadal

Funciona amb butlletes de rasca-rasca que s'entregaran als seixanta comerços adherits

Fins al 20 de novembre, Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró impulsa una campanya comercial amb la possibilitat de guanyar un centenar d'obsequis amb butlletes rasca-rasca. La campanya d'activitats de Nadal, Descobreix-ho en primera persona, presenta enguany una prèvia de tardor amb la proposta "Emporta't a casa El Petit Tió".

De l'1 al 20 de novembre, tothom que faci una compra mínima de 20 euros en un dels seixanta comerços i serveis adherits a la promoció -que estan identificats amb un vinil- podrà aconseguir obsequis com una de les quinze reproduccions a escala del Tió Gegant de Platja d'Aro, un dels deu lots gastronòmics dels productors locals de la Vall d'Aro o un dels vuitanta obsequis de marxandatge del municipi.

Per saber si has obtingut algun dels obsequis, caldrà rascar una butlleta rasca-rasca que es lliura al mateix establiment, fins a esgotar les 5.000 unitats previstes.

Si s'obté un dels tions, cal fer una fotografia de la butlleta rasca-rasca i del tiquet de compra i enviar-ho al telèfon mòbil 697 833 373, i el lliurament es farà en el transcurs de l'acte de l'Encesa de Llums de Nadal d'enguany, 28 de novembre. La resta de premis es poden recollir, presentant també la butlleta i el tiquet, a l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro.

Les reproduccions dels petits tions i dels lots de productors locals que no s'hagin adjudicat amb el sistema rasca-rasca se sortejaran en l'Encesa de Llums de Nadal.

La campanya és una iniciativa de l'AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb el suport de diverses entitats professionals que després, del 27 de novembre al 4 de gener impulsen una nova edició del Gran Sorteig de Nadal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/188793_platjadaroimpul-alacampanyacomercialemportataca-aelpetittiocomapreviaaladenadal-2.htm