logo
Imprimir
02-11-2022 | 10:17hs
•POLíTICA

Míriam Lanero, escollida cap de llista de Junts per la Jonquera en les properes eleccions municipals

Lanero, actual regidora al consistori, rellevarà l’actual alcaldessa, Sònia Martínez, com a alcaldable del municipi

 Míriam Lanero i Carrillo serà la candidata de Junts a l’alcaldia de la Jonquera en les eleccions municipals del 2023. Lanero, de 31 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i té un Màster en Govern Local per la UAB. És regidora a l’Ajuntament des del 2013 i actualment és responsable de les àrees d’Acció Social i Atenció a les persones i d’Educació, Joventut i Noves Tecnologies. Ara prendrà el relleu a Sònia Martínez Juli, alcaldessa des de 2011, com a cap de llista del partit.

 “És un honor encapçalar la llista de Junts per la Jonquera. El nostre és un projecte engrescador, per millorar la qualitat de vida i les oportunitats dels nostres veïns i veïnes, i estic disposada a dedicar els millors anys de la meva vida a fer-lo possible”, ha explicat Lanero, que ha lloat la tasca de l’actual alcaldessa.

 Lanero ha destacat les accions que s’han dut a terme en el present mandat, com “el nou rumb i lideratge a la policia local del municipi”, que ha suposat un “canvi evident”, per reforçar la seguretat dels veïns i veïnes. “Seguirem potenciant un àmbit que és prioritari per als jonquerencs i jonquerenques”, ha remarcat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/188786_miriamlaneroe-collidacapdelli-tadejunt-perlajonqueraenle-propere-eleccion-municipal--2.htm