logo
Imprimir
24-10-2022 | 08:32hs
•CULTURA

Edgar Massegú presenta METÀSTASI III a la Galeria Dual de Girona

La inauguració amb vernissatge es durà a terme aquest divendres de Fires, 28 d'octubre a les 19:30h

L'exposició tancarà la trilogia de les metàstasis de paper que han passat per Barcelona, (Espai Tangram Polièdric) o Girona (La Fona del Foment). A més, aquestes peces fetes amb la complicitat del Molí paperer de Banyoles Sastres Paperers, han obtingut diferents reconeixements, com es el guardó madrileny III Premio Internacional Escombrarte de Arte con Materiales Reciclados o la selecció a la Biennal Internacional d'Art en paper de Riudebitlles.

Hi haurà visites guiades que coincidint amb les Fires, es farà un recorregut tant per la Galeria Dual com per La Fonda del Foment o la Botiga Onix, on Massegú explicarà un nou projecte d'upcycling.

Les Metàstasis reben aquest nom per la manera en què les texturitzacions de paper van anar conquerint, tot arrapant-se als òxids, totes les andròmines que Massegú anava inventant.

Ha estat un mes d'eclosió per a l'obra de Massegú arreu de l'Estat espanyol. Actualment té exposicions simultànies al Colegio Oficial de Arquitectos de Segovia, a Arenas de San Pedro (Àvila), a Luarca (Asturias), a Valencia de Alcantara (Cáceres), a Drapart Gallery (Barcelona), al Castell Sant Ferran (Figueres), a Les Bernardes (Salt) o a la Pura Creació (Girona).

METÀSTASIS III Serà una de les últimes ocasions de veure Massegú en terres gironines, ja que el 2023 i el 2024 el centrarà en l'exportació tant nacional com internacional de la seva obra, tot cercant i trobant les oportunitats allà on l'ofici d'artista està ben considerat i dignificat, és a dir, fora de Cataluny
a.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/188085_edgarma-egupre-entameta-ta-iiiialagaleriadualdegirona-1.htm